Αγωγή 750 εκατομμυρίων δολαρίων σε Travis Scott και Drake από τα θύματα του Astroworld Festival

Αγωγή 750 εκατομμυρίων δολαρίων σε Travis Scott και Drake από τα θύματα του Astroworld Festival

Ο Travis Scott ​​και ο Drake είναι μεταξύ εκείνων που κατονομάζονται σε μήνυση 750 εκατομμυρίων δολαρίων που κατατέθηκε από δικηγόρο του Χιούστον για λογαριασμό των 125 θυμάτων του Φεστιβάλ Astroworld, συμπεριλαμβανομένης της οικογένειας ενός άνδρα που πέθανε.

Συγκεκριμένα ο 21 ετών Axel Acosta ήταν ένας από τους 10 συνολικά ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους από τραύματα που υπέστησαν κατά τη διάρκεια της εμφάνισης του Travis Scott όταν το πλήθος όρμησε προς τη σκηνή.

Η καταγγελία αναφέρει:

“Όταν ο Axel κατέρρευσε, ποδοπατήθηκε από εκείνους που προσπαθούσαν να μη συντριβούν με τους υπόλοιπους. Καθώς κείτονταν κάτω, αργοπέθαινε και η μουσική έπαιζε και ακουγόταν για σχεδόν σαράντα λεπτά.

Ο Axel Acosta λάτρευε τον Travis Scott ​​και τους άλλους ερμηνευτές στο Astroworld — το συναίσθημα δεν ήταν αμοιβαίο σίγουρα […] Οι υποστηρικτές, οι διοργανωτές και οι χορηγοί δεν ενδιαφέρθηκαν αρκετά για τον Axel Acosta και τους άλλους παρευρισκόμενους ώστε να κάνουν την ελάχιστη, έστω, προσπάθεια για να τους κρατήσουν ασφαλείς”.

Άλλοι κατηγορούμενοι στην αγωγή είναι οι: Apple Music, Live Nation, Epic Records, Cactus Jack Records και Tristar Sports & Entertainment GroupTRAVIS SCOTT.