Χώρισε η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Άλεξ Φρανζολίνι

Χώρισε η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Άλεξ Φρανζολίνι

Στα παρασκήνια της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Κάνε Παζάρι βρέθηκε ο Χάρης Λεμπιδάκης και στη κάμερα του Happy Day μίλησε η Ντορέττα Παπαδημητρίου την οποία και ρώτησε για τον πρόσφατο χωρισμό της με τον επί δύο χρόνια σύντροφό της, Άλεξ Φρανζολίνι.

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός δεν θέλησε να πει πολλά και δήλωσε:

«Είμαι πάρα πολύ καλά και όλα είναι καλά. Έχουμε την υγεία μας και αυτό είναι το άλφα και το ωμέγα. Όλα τα υπόλοιπα είναι θέματα πολύ προσωπικά που ξέρεις ότι δε μου αρέσει να τα συζητάω. Η ουσία είναι ότι είμαστε πάρα πολύ καλά και προχωράμε δριμύτεροι. Είμαι η Ντορέτα και είμαι καλά».

Όπως έγινε γνωστό το ζευγάρι χώρισε μετά από δύο χρόνια σχέσης και την πρώτη συνέντευξη της παρουσιάστριας του τηλεπαιχνιδιού «Κάνε Παζάρι» μετά την είδηση αυτή ήταν στη Φανή Πλατσατούρα και στο περιοδικό Down Town, ωστόσο δεν θέλησε να σχολιάσει αναλυτικά τι γράφεται για το τέλος της σχέσης της.

«Θα μου επιτρέψεις αυτό το θέμα να το κρατήσω για μένα. Δεν θα ήθελα να σχολιάσω τίποτα γύρω από αυτό. Παρακολουθώ τι γράφεται, αλλά δεν θα τροφοδοτήσω τα δημοσιεύματα. Όλα καλά, την υγεία μας να έχουμε» δήλωσε.

Όταν ρωτήθηκε για το αν πρόκειται για μια κρίση από αυτές που περνούν όλα τα ζευγάρια ή για οριστικό χωρισμό, επεσήμανε: «Η ζωή συμβαίνει για εμάς και όχι σε εμάς. Αυτό γράψε. Ίσως αυτό να εμπνεύσει και κάποιους ανθρώπους. Ό,τι κι αν συμβεί στη ζωή μας μας δίνει ένα μάθημα. Κρατάω αυτά τα μαθήματα και προχωράω…».