Το Celebriity Travel ταξιδεύει στη Λισαβόνα μαζί με τον Ηλία Βρεττό

Το Celebriity Travel ταξιδεύει στη Λισαβόνα μαζί με τον Ηλία Βρεττό

Celebrity Travel στη Λισαβόνα: Μια συναρπαστική περιήγηση στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας και η έκπληξη του Νίκου Κοκλώνη στον Ηλία Βρεττό.

Μετά από μια σειρά από συναρπαστικά ταξίδια σε κάθε άκρη του πλανήτη, αυτή την Κυριακή 9 Ιουνίου, ο Νίκος Κοκλώνης ολοκληρώνει το φετινό «γύρο του κόσμου» μέσα από την εκπομπή Celebrity Travel, με έναν καλεσμένο που μέσα στην τελευταία χρονιά έζησε έντονες στιγμές, πέρασε μια μεγάλη περιπέτεια που τον έκανε να αναθεωρήσει τα πάντα και έκανε μεγάλες αλλαγές στη ζωή του.

Για το φινάλε του 3ου κύκλου του Celebrity Travel, ο Μr Travel Νίκος Κοκλώνης ξεναγεί τον αγαπημένο τραγουδιστή Ηλία Βρεττό στην πανέμορφη Λισαβόνα –επιφυλάσσοντάς του μια έκπληξη. Μαζί τους –off camera- θα είναι και ο αδελφός του Ηλία, Δημήτρης, φύλακας-άγγελος και συνεργάτης του, με τον Ηλία να δηλώνει ενθουσιασμένος με αυτή την αναπάντεχη έκπληξη.

Μαζί θα επισκεφθούν  την περιοχή Μπελέμ, το λιμάνι της Λισαβόνας, μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO, καθώς εκεί βρίσκονται τρία σημαντικά ορόσημα όχι μόνο της πόλης, αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης: Ο Πύργος της Belem εκεί από όπου ξεκίνησαν οι καραβέλες του Βάσκο Ντε Γκάμα για τις μεγάλες ανακαλύψεις, το περίφημο Μνημείο των Aνακαλύψεων που χτίστηκε το 1960 προς τιμήν των Πορτογάλων θαλασσοπόρων και το επιβλητικό Μοναστήρι των Ιερωνυμιτών, ένα αριστούργημα της αρχιτεκτονικής. Μαζί θα διασχίσουν την κρεμαστή γέφυρα 25ης Απριλίου που συνδέει την πρωτεύουσα της Πορτογαλίας με την πόλη Αλμάντα στην αριστερή όχθη του ποταμού Τάγου.

Παρέα θα περπατήσουν στην κεντρικότερη λεωφόρο της πόλη την Avenida Liberdade, θα επισκεφτούν τα διάσημα στέκια της καλλιτεχνικής γειτονιάς Bairro Alto, αλλά και την μοντέρνα Baixa που αποτελεί το εμπορικό κέντρο της πόλης.

Από την περιήγηση στην όμορφη Λισαβόνα δεν θα λείψει μια στάση στον Πύργο της Santa Justa, που χτίστηκε στις αρχές του περασμένου αιώνα από το Γάλλο αρχιτέκτονα Ραούλ Μενσιέ ντι Πονσάρ , μαθητή του Γουστάβου Άιφελ, αλλά και μια επίσκεψη στο ιστορικό κάστρο του Αγίου Γεωργίου. Η βόλτα θα συνεχιστεί στην Alfama, την παλαιότερη γειτονιά της Λισαβόνας, με τις υπέροχες γκαλερί, τα ενδιαφέροντα μουσεία και τα πιο δημοφιλή εστιατόρια και κλαμπ της πόλης. Ο Νίκος Κοκλώνης και ο καλεσμένος του θα ακούσουν τα φημισμένα fandos, θα πιουν porto και θα δοκιμάσουν το πιο διάσημο γλυκό της Πορτογαλίας: το pastel de nata.

Όταν έρθει η ώρα της συζήτησης, ο Ηλίας Βρεττός θα μιλήσει στον Νίκο για το σοβαρό ατύχημα που είχε την Καθαρά Δευτέρα του 2018 και πώς αυτό επηρέασε την κοσμοθεωρία του και τις μετέπειτα αποφάσεις του, θα αποκαλύψει τους ανθρώπους που στάθηκαν τότε στο πλευρό του και τον συγκίνησαν με το ενδιαφέρον τους, θα ξεκαθαρίσει τις φήμες για την προσωπική του ζωή και θα μιλήσει για την πολύ άβολη θέση στην οποία τον έχει φέρει άνδρας συνάδελφός του.

Celebrity Travel, με μια απολαυστική περιήγηση στην πανέμορφη Λισαβόνα και μια εκ βαθέων εξομολόγηση του Ηλία Βρεττού στον Νίκο Κοκλώνη, αυτή την Κυριακή 9 Ιουνίου, στις 18.00 στο OPEN.