Headlines

Τα βλέμματα τράβηξε στο Φεστιβάλ Βενετίας η Ester Exposito με τις στιλιστικές της επιλογές

Μετά το La Casa De Papel βλέπουμε πως ακόμη μία ισπανική σειρά σημειώνει μεγάλη επιτυχία, καθώς το Elite έχει κερδίσει το κοινό παγκοσμίως.

Την Στη Βενετία χτυπά αυτό τον καιρό η καρδιά του παγκόσμιου και ευρωπαϊκού κινηματογράφου, με το Φεστιβάλ να πραγματοποιείται τελικά αρχές Σεπτεμβρίου.

Οι αφίξεις και οι πρεμιέρες πρόκειται να είναι περιορισμένες, με όλες τις απαραίτητες αποστάσεις και τα μέτρα προστασίας.

Ανάμεσα στους ηθοποιούς που έφτασαν στο ξενοδοχείο Excelsior της Βενετίας ήταν και η Ester Exposito που γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στην σειρά του Netflix, στο ρόλο της Carla.

Η Ισπανίδα ηθοποιός είναι μόλις 20 ετών και θεωρείται το next big thing στη χώρα της και όχι μόνο.

Η ξανθιά, εντυπωσιακή και πολλά υποσχόμενη Ester που διεκδικεί τον τίτλο του sex symbol, έφτασε στη Βενετία φορώντας ένα maxi, αέρινο φόρεμα Etro, με patterns, εντυπωσιακό ντεκολτέ και cut-outs που έδενε στην πλάτη.

Ολοκλήρωσε το sexy chic look της με μια καφέ τσάντα ώμου και γυαλιά ηλίου ενώ είχε τα ξανθά μαλλιά της κάτω, ανέμελα.

Ενώ τα κοσμήματα που επέλεξε να φορέσει ήταν διακριτικά όπως και το μακιγιάζ της.

Μάλιστα, με ιδιαίτερα αυστηρά μέτρα, περιορισμούς στις προβολές, υποχρεωτική χρήση μάσκας και χωρίς κοινό στο κόκκινο χαλί, άνοιξε η αυλαία στο 77ο κινηματογραφικό Φεστιβάλ Βενετίας στο Λίντο.

Η Ester Exposito εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί της λαμπερής διοργάνωσης φορώντας μια λευκή maxi δημιουργία που αναδείκνυε τέλεια τις αναλογίες της.

Η ηθοποιός για τις διάφορες εκδήλωσης του Φεστιβάλ στην πόλη της Ιταλίας, επέλεγε κομψά και ανάλαφρα ρούχα τα οποία έκαναν τα μάτια όλων να είναι στραμμένα πάνω της.

Το φεστιβάλ της Βενετίας θα ολοκληρωθεί στις 12 Σεπτεμβρίου με την απονομή των μεγάλων βραβείων.