Σωτήρης Σωτηρίου στο Γυάλινο -Up Stage

Σωτήρης Σωτηρίου στο Γυάλινο -Up Stage

Σωτήρης Σωτηρίου
Σάββατο 21 Απριλίου
Γυάλινο Μουσικό Θέατρο Up Stage

Ο Σωτήρης Σωτηρίου είναι ένας ανήσυχος καλλιτέχνης που δραστηριοποιείται σε πολλούς τομείς . Τον συναντάμε πότε σαν τραγουδιστή, να έχει με την μπάντα του δυναμική ροκ παρουσία στα club των νοτίων προαστίων, πότε σαν ηθοποιό και πότε σαν διοργανωτή καλλιτεχνικών εκδηλώσεων . Ποιός ξέρει τι εκπλήξεις μας επιφυλάσσει για το μέλλον η καλλιτεχνική του αναζήτηση …

Για την εμφάνισή του στο Γυάλινο Up Stage το Σάββατο 21 Απριλίου έχει ετοιμάσει με την μπάντα του ένα νέο , ξεχωριστό πρόγραμμα, όπου χαμηλώνει την ένταση αλλά όχι το πάθος και παρουσιάζει για πρώτη φορά ένα μουσικό ταξίδι με τραγούδια της εφηβείας μας , ερωτικές μπαλάντες που όλοι έχουμε αγαπήσει αλλά και διαχρονικές επιτυχίες. Ο Σωτήρης Σωτηρίου σε αυτήν την εμφάνιση στο Γυάλινο θα παρουσιάσει και το ολοκαίνουργιο αγγλόφωνο digital single, «φύλακας άγγελος», αφ ‘ετέρου remake του τελευταίου του τραγουδιού «Σαν σκιά», που έκανε μεγάλη επιτυχία στα ραδιόφωνα αλλά και στο σωλήνα σας.

Για το Σάββατο 21 Απριλίου ο γνωστός ηθοποιός-ερμηνευτής υπόσχεται μια αξέχαστη μουσική και όχι μόνο βραδιά στη σκηνή του Γυάλινου Up Stage, με πολλές εκπλήξεις και αγαπημένους καλλιτέχνες, καλεσμένους του, όπως η Έλντα Πανοπούλου, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Νίκος Καλλίνης (Εκείνος κι Εκείνος), αλλά κι άλλους.

Ώρα έναρξης: 22:30

Τιμές
12 ευρώ με μπύρα ή κρασί στο μπαρ
14 ευρώ με ποτό στο μπαρ
17 ευρώ με ποτό στο τραπέζι
40 ευρώ φιάλη κρασί | 2 άτομα
80 ευρώ φιάλη ποτού | 4 άτομα

Προπώληση εισιτηρίων
www.viva.gr
11876
σε όλα τα καταστήματα
Επτά σημεία, Ανανέωση, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, αθηνόραμα.gr, vivakiosk, Yoleni του

ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ
Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη
τηλ. 210 9315600
www.gialino.gr