Συναντήσεις με αξιοσημείωτους ανθρώπους – Συνάντηση 2

Συναντήσεις με αξιοσημείωτους ανθρώπους - Συνάντηση 2

Συναντήσεις με αξιοσημείωτους ανθρώπους – Συνάντηση 2

Παρασκευή 17 Απριλίου 2020

Το ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟΥ υποσχέθηκε μια συζήτηση κάθε βδομάδα με γνωστούς ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό σχετικά με τρέχοντα θεατρικά/καλλιτεχνικά προβλήματα με την ευκαιρία που μας δίνει η «στάση εργασιών» του Κου Covid-19.

Συνεχίζουμε λοιπόν και την Παρασκευή 17/4 στις 6.00 το απόγευμα

Με τον σκηνοθέτη και καλλιτεχνικό διευθυντή του ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ, ΝΙΚΟ ΚΑΜΤΣΗ θα συζητήσουν ο ηθοποιός και σκηνοθέτης του θεάτρου ΣΤΟΑ ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ , ο καθηγητής θεατρολογίας του Αριστοτελείου πανεπιστημίου, θεατρολόγος, κριτικός ΣΑΒΒΑΣ ΠΑΤΣΑΛΙΔΗΣ, ο σκηνοθέτης και εκπαιδευτικός ΤΑΚΗΣ ΤΖΑΜΑΡΙΑΣ.

Η συζήτηση θα περιστραφεί γύρω από τις κοινωνικές συνθήκες που διαμορφώνονται κατά την διάρκεια και μετά την υγειονομική κρίση του covid-19 και τι σημαίνουν αυτές οι συνθήκες για την καλλιτεχνικής δημιουργία.

Ποιο θα είναι το θέατρο και οι προϋποθέσεις κάτω από τις οποίες θα «συμβαίνει» θέατρο και ποιο είναι το «πρόσωπο» των δημιουργών του στην μετά-covid εποχή.

Η μετάδοση του LIVE STREAMING θα γίνει μέσα από τη σελίδα του ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ στο facebook: https://www.facebook.com/ToposAllouAeroplio/ στις 6.00 μμ