Στο Ποσειδώνιο ο Πάνος Κιάμος

Στο Ποσειδώνιο ο Πάνος Κιάμος

Το καλοκαίρι έχει ήδη αρχίσει να αφήνει τα πρώτα του δείγματα και οι νυχτερινοί προορισμοί για την διασκέδαση μας είναι μετρημένοι και πάντα πολύ ψηλά στην συνείδηση μας. Έτσι και τώρα ένα από τα κορυφαία νυχτερινά μαγαζιά που όπως όλα δείχνουν θα μονοπωλήσει το νυχτερινό μας ενδιαφέρον είναι αναμφίβολα το Posidionio music hall, πόσο μάλλον φέτος που τοποθετεί στην πρωταγωνιστήρια γραμμή της τον νούμερο ένα διασκεδαστή και απόλυτο performer της ultimate ψυχαγωγίας της πρωτεύουσας, Πάνο Κιάμο.  To Ποσειδώνιο Κιάμος, είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και αγαπητά μπουζούκια της νυχτερινής Αθήνας, και βρίσκεται εκεί που χτυπάει πάντα καλύτερα η καρδιά της καλοκαιρινής διασκέδασης, και αυτό είναι φυσικά η Παραλιακή. Δεν είναι μυστικό πως αποτελεί ένα από τα ιστορικότερα μπουζούκια της πόλης, αφού άνοιξε τις πόρτες του για πρώτη φορά το 1991, με τους πιο γνωστούς και κορυφαίους εκπροσώπους της ελληνικής μουσικής σκηνής να βάζουν φωτιά στην σκηνή του.

Μεγάλο ατού του είναι φυσικά η μεγάλη χωρητικότητα  διαθέτει, καθιστώντας το έτσι ως ένα από τα μεγαλύτερα νυχτερινά μαγαζιά της πόλης, με μια πληθώρα τραπεζιών περιμετρικά της σκηνής αλλά και στον όροφο που διαθέτει το Posidonio.music hall.  Ένα από τα σημαντικότερα ατού του, είναι η ευχέρεια να φιλοξενήσει μεγάλο ποσοστό κόσμου, αφού η χωρητικότητα του, το καθιστά ως μία από τις μεγαλύτερες σε μέγεθος, νυχτερινές πίστες καθώς διαθέτει μεγάλο αριθμό τραπεζιών, περιμετρικά της σκηνής, αλλά και στον όροφο του μαγαζιού.

Ας μιλήσουμε όμως λίγο για τους πρωταγωνιστές αυτής της νυχτερινής σκηνής, με μουσικό leader τον σπουδαίο Πάνο Κιάμο ο οποίος θα φέρει όλο το φανατικό κοινό του στην περιοχή της Παραλιακής προκαλώντας τον απόλυτο πανικό όπως μόνο εκείνος ξέρει να κάνει. Ο Πάνος Κιάμος είναι αναμφίβολα ένα φαινόμενο της νυχτερινής ζωής της χώρας, αφού συνδυάζει με έναν μαγικό τρόπο κέφι, ταλέντο και μια ξεχωριστή χροιά που δύσκολα μπερδεύεις με κάποιου άλλου.

Ο Πάνος Κιάμος, αποτελεί τον ορισμό του διασκεδαστή, έναν όρο που ποτέ δεν αρνήθηκε αφού είναι από τους λίγους ερμηνευτές που απογειώνουν το κέφι σε πρωτόγνωρα επίπεδα, κρατώντας το αμείωτο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με όλο το μαγαζί να χορεύει και να τραγουδάει. Τα τελευταία χρόνια είναι ο μόνιμος leader του Club 22, με τεράστια επιτυχία, αφού το έχει χρίσει ως έναν από τους ναούς της σύγχρονης διασκέδασης, και το μαγαζί επιτομή, στην γνήσια αυθεντική έννοια του μπουζουκιού. Με αμέτρητες συνεργασίες, τεράστια εμπειρία στις πίστες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, και αναρίθμητα τραγούδια που έχουν γίνει hits το ένα μετά το άλλο, ο Πάνος Κιάμος διαθέτει τα κατάλληλα εφόδια για να χριστεί δικαίως ως ένας από τους καλύτερους και πιο αγαπητούς λαϊκούς τραγουδιστές της Ελλάδας.

Στο πλευρό του σπουδαίου Πάνου Κιάμου θα βρίσκεται ένας εξαιρετικός λαϊκός νέος τραγουδιστής και αυτός είναι ο Νικηφόρος, ο οποίος έρχεται στην σκηνή του Ποσειδώνιο 2018, για να θέσει τις δικές του δομές στα νυχτερινά δεδομένα της πόλης. Ο Νικηφόρος από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στα μουσικά δρώμενα απέδειξε πως ήρθε για να μείνει με την αστείρευτη του ενέργεια πάνω στην σκηνή και σε κάθε Live performance του να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο και να τον χρίζει πολύ ψηλά στις προτιμήσεις του κοινού.

Το μοναδικό αυτό σχήμα έρχεται να συμπληρώσει μια γυναικεία παρουσία που θα ανεβάσει τον πήχη της διασκέδασης στην κορυφή. Η Μαλού λοιπόν, μας απασχολεί ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, με το μοναδικό μέταλλο της φωνής της, τα υπέροχα τραγούδια της, και την απαράμιλλη ενέργεια της πάνω στο stage. Το χαμόγελο της, και η απίστευτα θετική της αύρα, θα ταιριάξουν στον ύψιστο βαθμό με την εκρηκτική ενέργεια του Πάνου Κιάμου και του Νικηφόρου, απογειώνοντας το κέφι, και χρίζοντας το Ποσειδώνιο Κιάμος Τηλέφωνο ως τον απόλυτο μονόδρομο της νυχτερινής διασκέδασης.