Ο λόγος που ο Πάνος Μουζουράκης δε σκέφτεται να παντρεύει με τη Μαρία Σολωμού

Ο λόγος που ο Πάνος Μουζουράκης δε σκέφτεται να παντρεύει με τη Μαρία Σολωμού

Ο Πάνος Μουζουράκης εδώ και 7 χρόνια είναι ζευγάρι με τη Μαρία Σολωμού και πολλές φορές τα Μέσα αναρωτιούνται αν σκέφτονται το γάμο ή αν θα ήθελαν να κάνουν μαζί ένα παιδί. Ο τραγουδιστής μιλώντας στο People και την Πένυ Θωμοπούλου απάντησε για το πώς βλέπει το γάμο, αλλά και για το αν νιώθει έτοιμος να αποκτήσει ένα δικό του παιδί.

Ποια είναι η γνώμη σου για το γάμο;

Είναι μεγάλη δέσμευση. Παλιά θεωρούσα πως είναι ένα ευτυχές γεγονός που γίνεται για να αποδεχτεί και να μάθει ο περίγυρος πως είσαι με τη σύντροφό σου και πως βρήκες τον άνθρωπό σου. Σε μένα φρόντισαν να το κάνουν γνωστό τα περιοδικά, οπότε με έβγαλαν και από τα έξοδα.

Παιδί θέλεις να κάνεις;

Έχω τέσσερα βαφτιστήρια και τον Αλέξανδρο (σ.σ. το γιο της συντρόφου του, Μαρίας Σολωμού). Βλέπω τη χαρά τού να έχεις παιδί, αλλά δεν έχω την απόλυτη ευθύνη. Ο Αλέξανδρος σίγουρα μου καλύπτει ένα μεγάλο κομμάτι, παρ’ όλα αυτά ούτε με εκείνον περνάω το χρόνο που θέλω και αυτό με ενοχλεί. Θέλω να δημιουργήσω έναν καλό άνθρωπο χωρίς να ξέρω καν αν είμαι εγώ καλός άνθρωπος. Δεν ξέρω αν μπορώ να αντέξω αυτή την ευθύνη. Δεν είμαι έτοιμος.