Headlines

“Ο Απόστολος Γκλέτσος μου έριξε δύο μπουνιές”

Το θέμα των ημερών σχολίασε η εκπομπή Τατιάνα live με πρωταγωνιστή τον Απόστολο Γκλέτσο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ηθοποιός και Δήμαρχος Στυλίδας, βρέθηκε σε ομιλία της περιοχής και επιτέθηκε στο Αντιπρόεδρο Αγροτικού Συλλόγου, Κώστα Ζαρκαδούλα, με δύο μπουνιές στην κοιλιακή χώρα.

Ο Αντιπρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας για το περιστατικό.

Τι συνέβη ανάμεσα στους δύο άντρες;

«Αυτά που διαβάσαμε στο συμβούλιο, είχαν μεταφερθεί ενάμιση μήνα πριν στον κύριο Γκλέτσο. Δεν του ήταν κάτι άγνωστο. Εγώ πήρα θέση για να μιλήσω κατά κύριο λόγο για τα ορεινά χωριά του Δήμου μας, με τα ιδιαίτερα προβλήματα που έχουν στον αγροτικό τομέα και στην άρδευση», αναφέρει ο Κώστας Ζαρκαδούλας και συνεχίζει: «Πριν προλάβω να τελειώσω και να πω τι ζητώ από τον Δήμαρχο, ο κύριος Γκλέτσος μου επιτέθηκε αρχικά φραστικά, χαρακτηρίζοντας εμένα και τους συγχωριανούς μου, κλέφτες».

Πώς έφτασε ο Απόστολος Γκλέτσος να επιτεθεί στον Αντιπρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου;

«Κατέβηκα από το έδρανο και με έσπρωχνε με το στήθος του. Μου έλεγε να αποχωρήσω από το Δημοτικό Συμβούλιο. Του είπα πως δεν μπορώ να συμμετέχω σε ένα Δημοτικό Συμβούλιο στο οποίο μου συμπεριφέρονται με τέτοιο τρόπο και αποχώρησα», αποκαλύπτει και συνεχίζει να περιγράφει: «Όταν αποχώρησα και πήγα προς το αυτοκίνητό μου, μου λέει, Θες να τα βρούμε μεταξύ μας; Μου έριξε δύο μπουνιές, προφανώς για να καταλάβω ότι δεν θα φτιάξει τους δρόμους».