Ο Αντώνης Ρέμος συναντήθηκε με γνωστό Κρητικό καλλιτέχνη

Ο Αντώνης Ρέμος συναντήθηκε με γνωστό Κρητικό καλλιτέχνη

Με ιδιαίτερη χαρά και χαλαρή διάθεση υποδέχτηκε από νωρίς το απόγευμα ο αγαπημένος καλλιτέχνης Μανώλης Κονταρός τον δημοφιλή τραγουδιστή Αντώνη Ρέμο. Η επικοινωνία αλλά και η σχέση που διατηρούν πολλές φορές τους φέρνει να συναντιούνται και να τα λένε σαν καλοί φίλοι.

Με αφορμή λοιπόν την πολυσυζητημένη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στην Μαρίνα Ρεθύμνου για το Ειδικό Σχολείο Ρεθύμνου & την κατασκευή αθλητικού ιατρείου στο Γήπεδο της Σοχώρας, ο Μανώλης Κονταρός μαζί με την οικογένειά του καλωσόρισε και καλοδέχτηκε τον Αντώνη Ρέμο στην πόλη του Ρεθύμνου.

Η συνάντηση κανονίστηκε σε γνωστό παραλιακό μαγαζί της πόλης όπου έφαγαν και συζήτησαν για σημαντικά θέματα που ενδιαφέρουν και τους δυο ιδιαίτερα. Δίπλα στην θάλασσα απολαμβάνοντας την καλοκαιρινή βραδιά μίλησαν ακόμα και για τρέχοντα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την Κρήτη , καθώς ο Αντώνης Ρέμος τρέφει ιδιαίτερη αγάπη στο νησί.

Αμέσως μετά αναχώρησαν όλοι για το μεγάλο συναυλιακό γεγονός του καλοκαιριού στην Μαρίνα Ρεθύμνου, όπου ο κόσμος υποδέχτηκε με ενθουσιασμό τον αγαπημένο τραγουδιστή.

Πηγή: parapolitikakritis.gr