Το Τατουάζ θα ολοκληρωθεί τον ερχόμενο Ιούνιο και ο Ανδρέας Γεωργίου ετοιμάζει την νέα του τηλεοπτική επιστροφή με δύο σειρές.
Όπως είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος στη Φωλιά των Κου Κου, ο δημιουργός του Τατουάζ θα βγάλει στον αέρα μία καθημερινή σειρά, η οποία θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο του 2019, αλλά και μία εβδομαδιαία, που προορίζεται για τον Ιανουάριο του 2020. Και οι δυο σειρές θα είναι στο νέο κανάλι που θα υπογράψει ο Ανδρέας Γεωργίου.
Μάλιστα εκτός από τον Στέφανο Μιχαήλ, ακόμη δύο ηθοποιοί του Τατουάζ, θα πρωταγωνιστήσουν στα δύο νέα σίριαλ. Ο λόγος για τον Νίκο Πολυδερόπουλο και τη Δανάη Παππά.
Ο Νίκος Πολυδερόπουλος, πρόκειται να παίξει στο εβδομαδιαίο σίριαλ, ενώ η Δανάη Παππά και ο Στέφανος Μιχαήλ θα ενταχθούν στην καθημερινή σειρά ωστόσο, οι δυο τους δεν θα είναι ζευγάρι.














