Η Maria Menounos παντρεύτηκε στο κέντρο της Times Square λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος

Η Maria Menounos παντρεύτηκε στο κέντρο της Times Square λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος

Η Maria Menounos άφησε πίσω της το 2017 και τις δυσκολίες που πέρασε και υποδέχτηκε το νέο έτος με γάμο. Μία από τις πιο παγωμένες ημέρες της χρονιάς και σε μία τελετή έκπληξη η παρουσιάστρια παντρεύτηκε τον επί 20 ολόκληρα χρόνια εκλεκτό της καρδιάς της Keven Undergaro.

Η Maria σε μία από τις πιο παγωμένες ημέρες της χρονιάς και με live μετάδοση από την τηλεόραση παντρεύτηκε στην πλατεία Times Square της Νέας Υόρκης, στο πλαίσιο της πρωτοχρονιάτικης εκπομπής του καναλιού Fox για τον ερχομό του 2018, με παρουσιαστή τον Στιβ Χάρβεϊ. 

Τα νέα για το γάμο ανακοίνωσε η ίδια η Maria, λίγο πριν την τέλεση του μέσω Instagram λέγοντας πως «Θα είμαι η πιο παγωμένη νύφη στην ιστορία» ενώ πρόσθεσε «Έμαθα πολλά αυτή τη χρονιά. Δεν ήταν εύκολο αλλά υπάρχουν τόσα πολλά δώρα στην πορεία» αναφερόμενη στην δύσκολη χρονιά που πέρασε.

Η Maria Menounos φόρεσε ένα στράπλες νυφικό «Randala» με δαντέλα του οίκου Pronovias, που συνδύασε με ασορτί παλτό.

«Είσαι ευλογία όχι μόνο για τη ζωή μου, αλλά ακόμα μεγαλύτερη ευλογία για ολόκληρο τον κόσμο και το γεγονός ότι δεν το συνειδητοποιείς σε κάνει ακόμα πιο ξεχωριστή… Σ’ αγαπώ», είπε στην παρουσιάστρια ελληνικής καταγωγής,ο Keven Undergaro.

Από τη μεριά της η Maria του απάντησε: «Σ ‘αγαπώ τόσο πολύ… απλώς ήθελα τόσο πολύ να σε παντρευτώ πριν τη χειρουργική επέμβαση και μετά τη χειρουργική επέμβαση, και δεν μπορούσα να σκεφτώ έναν καλύτερο τρόπο να το κάνω απ’ ότι εδώ».

Το ζευγάρι μετά τον γάμο μαζί με τον κωμικό και οικοδεσπότη του πρωτοχρονιάτικου σόου, Στιβ Χάρβεϊ, καλωσόρισαν το 2018!