Η Λίντσεϊ Λόχαν ανοίγει nightclub στο Γκάζι

Η Λίντσεϊ Λόχαν ανοίγει nightclub στο Γκάζι

Το μεγάλο opening του νυχτερινού club της ηθοποιού το οποίο βρίσκεται στο Γκάζι θα γίνει το βράδυ του Σαββάτου 15 Οκτωβρίου.

Ιδιοκτήτρια μεγάλου nightclub στην Αθήνα έγινε η Λίντσεϊ Λόχαν, η οποία αποφάσισε να επενδύσει μερικά από τα πολλά χρήματά της στην Ελλάδα.

Η είδηση έγινε γνωστό από το TMZ και επιβεβαιώθηκε από τη Λίντσεϊ Λόχαν μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, όπου ανέβασε την αφίσα του μαγαζιού απο το opening του Σαββάτου παραπέμπει στον Παναγιώτη Σπέντζο, ο οποίος έχει αναλάβει και τις δημόσιες σχέσεις του nightclub.

https://www.instagram.com/p/BLghBxnhHJD/?taken-by=lindsaylohan

Το «Lohan» club ανοίγει χάρη στον φίλο της Ντένη Παπαγεωργίου. Αν και ο Έλληνας επιχειρηματίας είναι ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού club, η Λίντσεϊ φαίνεται να έχει μεγάλο ποσοστό από τα κέρδη.

Μέχρι στιγμής το εσωτερικό του μαγαζιού αποτελεί επτασφράγιστο μυστικό, αλλά το ΤΜΖ μεταδίδει πως θα μοιάζει με ένα πολυτελές εγκαταλειμμένο εργοστάσιο με μπαρόκ λεπτομέρειες, ενώ θα υπάρχει χώρος VIP αλλά και VVIP ενώ η Λίντσεϊ Λόχαν θα το επισκέπτεται περίπου 2-3 φορές τον μήνα.