Ελένη Χατζίδου: Κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ

Ελένη Χατζίδου: Κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ

Τρία ολόκληρα χρόνια μετα από την κυκλοφορία του πρώτου της τραγουδιού «Χειρότερα», που υπέγραψε ο Παντελής Πάντελίδης και έχοντας έκτοτε κυκλοφορήσει πολλά singles, έφτασε η στιγμή που η Ελένη Χατζίδου κυκλοφόρησε την πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική της δουλειά.

Το «Βάλε Μου Φωτιά», σε μουσική Teo Tzimas και στίχους Δημήτρη Μπέρη, δημοσιεύθηκε πριν λίγες ημέρες βάζοντας μας στο κλίμα για το CD.

Τον Ιούνιο του 2016, το πρώτο άλμπουμ της Ελένης Χατζίδου περιλαμβάνοντας όλες τις κυκλοφορίες που είχαν μεσολαβήσει μαζί με νέα τραγούδια και ένα ντουέτο.

Στο δίσκο θα βρείτε τα τραγούδια που γράφουν ο Φοίβος , ο Χάρης Κωστόπουλος, ο Δημήτρης Χάρμας με την Αγγελική Μακρυνιώτη, η ίδια η Ελένη Χατζίδου και άλλοι μαζί με τα remixes των Master Tempo, του Teo Tzimas και του Vasilis Koutonias με τον George Sunday.

Ο δίσκος συμπεριλαμβάνει όλες τις παλιές της επιτυχίες καθώς και 4 νέες κυκλοφορίες που αναμένεται να αγαπηθούν πολύ από το κοινό της τραγουδίστριας. Τα κομμάτια αυτά είναι το «Βάλε μου φωτιά», «Φαρμάκι» , «Αντίστροφα» αλλά και το «Μια ιστορία», ντουέτο με τον Δημήτρη Κοντολάζο.

Δε θα μπορούσε να λείπει το «Χειρότερα», με μία τρυφερή αφιέρωση της Ελένης Χατζίδου προς τον Παντελή Παντελίδη.