Αυτός είναι ο λόγος που ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle δεν κάλεσαν κανέναν διάσημο στον γάμο τους

Αυτός είναι ο λόγος που ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle δεν κάλεσαν κανέναν διάσημο στον γάμο τους

Ούτε η πρωθυπουργός της Βρετανίας δεν θα είναι καλεσμένη στον γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, μετά από επιλογή του ζευγαριού για τους καλεσμένους που ανατρέπει τα δεδομένα.

Ως είθισται, στον γάμο θα περίμενε κανείς να δει αρχηγούς κρατών, αλλά το ζευγάρι αποφάσισε να σπάσουν το πρωτόκολλο και να «ρίξουν πόρτα» στους πολιτικούς και τους διάσημους, τόσο από την Μεγάλη Βρετανία, όσο και από το εξωτερικό.

«Αποφασίστηκε ότι δεν απαιτείτο για τον γάμο να συνταχθεί ένας επίσημος κατάλογος πολιτικών ηγετών από τη Βρετανία και από το εξωτερικό. Το θέμα συζητήθηκε με την κυβέρνηση», ανέφερε πηγή από το Παλάτι, ενώ πρόσθεσε πως το εκκλησάκι του αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Windsor, όπου θα γίνει ο γάμος, είναι πολύ μικρότερο από το αβαείο του Westminster όπου παντρεύτηκαν ο William και η Kate Middleton το 2011, παρουσία πολλών πολιτικών ηγετών.

Ο γάμος θα γίνει στις 19 Μαΐου, θα είναι καλεσμένοι τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, στενοί φίλοι και 2.640 πολίτες, τόσο από την περιοχή του Windsor, όσο και από φιλανθρωπικές οργανώσεις και ιδρύματα που στηρίζει το ζευγάρι.