«Ένας για όλους» με τη Μαρία Μπακοδήμου: 5 φίλοι έπαιξαν και κέρδισαν για το Χαμόγελο του παιδιού

«Ένας για όλους» με τη Μαρία Μπακοδήμου: 5 φίλοι έπαιξαν και κέρδισαν για το Χαμόγελο του παιδιού

ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Η Μαρία Μπακοδήμου αγκαλιάζει τους 5 φίλους που έπαιξαν και κέρδισαν για να ενισχύσουν την κινητή οφθαλμολογική μονάδα προληπτικής ιατρικής για το Χαμόγελο Του Παιδιού 

Η παρέα, η εμπιστοσύνη, το κοινό όνειρο, η ανεκτίμητη φιλία έδειξαν τη δύναμή τους!

5 κολλητοί φίλοι, ο Ηλίας, ο Σπύρος, ο Νίκος, ο Βαγγέλης και ο Κωνσταντίνος, που επέλεξαν ως αρχηγό τους, έπαιξαν και κέρδισαν, πραγματοποιώντας το κοινό τους όνειρο!

Η Μαρία Μπακοδήμου έδωσε συγχαρητήρια στους 5 φίλους που κατάφεραν να κερδίσουν για να πραγματοποιήσουν έναν καλό σκοπό.
Το όνειρο της παρέας τους ήταν να προσφέρουν ένα προηγμένο ιατρικό μηχάνημα στην κινητή οφθαλμολογική μονάδα προληπτικής ιατρικής του εθελοντικού οργανισμού Το Χαμόγελο Του Παιδιού.

Το νέο τηλεπαιχνίδι του OPEN «Ένας για Όλους», με τη Μαρία Μπακοδήμου έχει δώσει στα βράδια μας παρεϊστικη διάθεση, χιούμορ, αλλά και… όνειρα που γίνονται πραγματικότητα!

Καθημερινά μια ομάδα φίλων διεκδικεί τα χρήματα που χρειάζεται για να πραγματοποιήσει την κοινή επιθυμία της!

Ένα ταξίδι, ένα bachelor party, μία φιλανθρωπική δράση, όλοι οι στόχοι της παρέας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα στο Ένας για Όλους!

Οι φίλοι επιλέγουν τον πιο διαβασμένο και… ψύχραιμο ως αρχηγό, για να απαντήσει σωστά σε όσο το δυνατόν περισσότερες ερωτήσεις και να συγκεντρώσει το ποσό που θα τους οδηγήσει στην πραγματοποίηση του ονείρου τους!

Η παρέα βλέπει τις ερωτήσεις και κάθε φορά που πιστεύει ότι ο αρχηγός φίλος τους γνωρίζει την απάντηση στοιχηματίζει υπέρ του για να διπλασιάσουν τα κέρδη τους.

Την τελευταία και πιο κρίσιμη ερώτηση του παιχνιδιού, θα την επιλέξουν απευθείας οι φίλοι για τον αρχηγό!

Τρεις γύροι, με ερωτήσεις και διαδικασίες γνώσεων, χωρίζουν την παρέα από την πραγματοποίηση του ονείρου της.

Αρκεί να πιστέψουν και να πατήσουν όλοι μαζί το buzzer φωνάζοντας:

Ένας για όλους… και όλοι για έναν!

Δηλώστε συμμετοχή τηλεφωνικά στο 2112122312 ή στο https://www.tvopen.gr/enasgiaoloys/form