Το Vis a Vis: El Oasis έρχεται στο Νetflix τον Ιούλιο;

Το Vis a Vis: El Oasis έρχεται στο Νetflix τον Ιούλιο;

Μία από τις πλέον επιτυχημένες σειρές στην Ελλάδα είναι το «Vis A Vis», το οποίο περιλαμβάνει τέσσερις κύκλους και έχει καταφέρει τον τελευταίο μήνα να βρίσκεται στο top 10 των προτιμήσεων του ελληνικού κοινού.

Αν και έχει τέσσερις αρκετά πλούσιους κύκλους, η δράση στις φυλακές της Cruz del Sur και Cruz del Norte δεν σταματάει ποτέ και έτσι ολοκληρώνεται και η τελευταία σεζόν στο Netflix.

Όπως έχει γίνει γνωστό, όλη αυτή η ιστορία πρόκειται να ολοκληρωθεί φέτος με ένα spin off, της τελευταίας περιπέτειας του VIS A VIS (Locked Up), που έκανε πρεμιέρα πρώτα στο Fox Ισπανίας στις 20 Απριλίου με τίτλο «Vis A Vis: El Oasis».

Η νέα ιστορία θα ακολουθήσει κατά κύριο λόγο τη ζωή της Macarena και Zulama μετά τη φυλακή, που από εχθροί – αντίπαλοι κατάφεραν να γίνουν «ένα» και να καταστρώνουν νέα πλάνα για να ζουν την ελευθερία τους.

Το Netflix που συνεχίζει την επιτυχημένη συνεργασία του με το Fox, μετά τη διάθεση της σειράς Vis a Vis (Locked Up) στην πλατφόρμα του, τώρα θα διαθέσει και το spinoff Vis a Vis: El Oasis.

Στο δελτίο τύπου που κυκλοφόρησε, αναφέρεται ότι η σειρά Vis a Vis: El Oasis θα μπει στο Netflix στις 31 Ιουλίου!

Η υπόθεση της σειράς επικεντρώνεται στις Macarena (Maggie Civantos) και Zulema (Najwa Nimri) και στη ζωή τους μετά τη φυλακή, όπου μετά από μερικά χρόνια σε κλοπές κοσμημάτων, τραπεζών και καζίνο, φτάνει η ώρα να χωριστούν. Αν και στο trailer όπως θα διαπιστώσετε, ο χωρισμός δεν θα κρατήσει για πολύ:

Ο πιλότος της σειράς έλαβε εξαιρετικά σχόλια από τους θαυμαστές του Vis a Vis που ανυπομονούν για τη συνέχεια. Πολλοί χρήστες σχολιάζουν ότι οι δύο γυναίκες ήταν οι αγαπημένοι τους χαρακτήρες και η υπόθεση του spinoff έπεται άκρως ενδιαφέρουσα.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει εδώ, το Netflix θα διεκδικούσε τα δικαιώματα προβολής μετά το τέλος της πρώτης σεζόν, δηλαδή μετά από τις 8 Ιουνίου 2020, κάτι το οποίο κατάφερε.

Η ενημέρωση αυτή αφορά την Αμερική κι ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως για Ελλάδα αν αναζητήσετε τον τίτλο στο περιεχόμενο της πλατφόρμας.