Το μήνυμα της Maggie Civantos για οριστικό τέλος του Las chicas del cable

Το μήνυμα της Maggie Civantos για οριστικό τέλος του Las chicas del cable

Την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Ισπανικής σειράς του NetflixVis A Vis στο ρόλο της Macarena Ferreiro, μια αφελής κοπέλα που ερωτεύεται το αφεντικό της και εξαιτίας του διαπράττει αδίκημα.

Η Maggie Civantos όμως εκτός από το Vis A Vis, έχει συμμετάσχει και στην επίσης Ισπανική σειρά Las chicas del cable (Τηλεφωνήτριες) στο ρόλο της Ángeles.

Η ηθοποιός ως λάτρης των social media και ιδιαίτερα του instagram, μοιράζετε αρκετά συχνά στιγμές της προσωπικής και επαγγελματική της ζωής με τους Followers της.

Αυτή τη φορά η Maggie με αφορμή την κυκλοφορία του 2ου και τελευταίου μέρους της 5ης seson της σειράς Las chicas del cable που ρίχνει αυλαία, θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα.

Συγκεκριμένα, η Maggie Civantos ανέβασε μια φωτογραφία από τα γυρίσματα της σειράς στην οποία  την βλέπουμε μαζί με την Lidia (Blanca Suárez) και σχολίασε στην λεζάντα του post της:

«#sayinggoodbye η τελευταία season είναι τώρα διαθέσιμη στο @netflix …
Δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι πόσο υπέροχο ήταν να είμαι μέρος αυτής της ιστορίας … αυτή ήταν μια από τις αγαπημένες μου στιγμές @chicasdelcable @bambuprodu … για πάντα φίλοι».

Να θυμίσουμε πως Ángeles (Maggie Civantos), πέθανε στο τελευταίο επεισόδιο της 4ης season και ο θάνατος αυτός επηρέασε όλες. Παρόλα αυτά δεν θα μπορούσε να λείπει από το κλείσιμο αυτού του κύκλου, γιατί όπως λέει και η Lidia (Blanca Suárez) στο τέλος της σειράς: «Για πάντα ήμασταν και θα είμαστε οι τηλεφωνήτριες».