Τα δάκρυα της Pamela Anderson για τον Hugh Hefner

Τα δάκρυα της Pamela Anderson για τον Hugh Hefner

Η Pamela Anderson αποτελούσε ανέκαθεν αγαπημένο κουνελάκι του Hugh Hefner και βρέθηκε αρκετές φορές στο εξώφυλλο του Playboy καθώς υπήρξε μία από τις πιο αισθησιακές παρουσίες των 90’s.

Η απώλεια του, της κόστισε σημαντικά και μέσα από ένα βίντεο στο Instagram είπε το δικό της ξεχωριστό αντίο στον άνθρωπο, που την ανέδειξε περισσότερο από τον καθένα.

Συγκεκριμένα τράβηξε ένα βίντεο με άκρως αποκαλυπτική εμφάνιση, στο οποίο ωστόσο δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά της.

Το κείμενό της αναφέρει:

«Κ. Hefner

Έχω τόσες σκέψεις όμως δεν έχω καθόλου μυαλό ή δικαίωμα για να εκφράσω. Υπάρχω εξαιτίας σου. Μου έμαθες όλα όσα είναι σημαντικά για την ελευθερία και τον σεβασμό.

Εκτός της οικογένειάς μου υπήρξες το σημαντικότερο πρόσωπο της ζωής μου. Μου έδωσες τη ζωή μου. Αυτό μου λένε όλη την ώρα. Ότι ήμουν η αγαπημέ νη σου…

Είμαι τόσο σοκαρισμένη… Όμως ήσουν πολύ μεγάλος. Η πλάτη σου πονούσε πολύ. Την τελευταία φορά που σε είδα, χρησιμοποιούσες βοήθεια για να περπατήσεις. Δεν ήθελες να με δεις. Δεν άκουγες.

Είχες ένα χαρτί στην τσέπη σου που μου έδειξες, με το όνομά μου σε μία καρδιά.

Τώρα καταρρέω. Το συναίσθημα είναι τρελό. Βρέχει στο Παρίσι και κάθομαι δίπλα στο παράθυρο. Όλα όσα αγαπούν σε εμένα είναι επειδή με κατανόησες, με δέχτηκες και με ενθάρρυνες να είμαι ο εαυτός μου.

Να αγαπώ όπως κανείς, να ζω απερίσκεπτα χωρίς όρια.

Έλεγες ότι το περιοδικό ήταν για ένα κορίτσι όπως εγώ. Πως ενσάρκωνα το πνεύμα που είχες φαντασεί. «Ήμουν η μία», είχες πει. Μπορώ να σε ακούσω να μου λες: «Να είσαι γενναία, δεν υπάρχουν κανόνες. Ζήσε τη ζωή σου. Είμαι περήφανος για εσένα. Δεν υπάρχουν λάθη. Με τους άντρες… απόλαυσέ το! Έχεις τον κόσμο να σε ακολουθεί. Είσαι καλή κοπέλα και είσαι αξιαγάπητη. Δεν είσαι τρελή, αλλά ελεύθερη και άγρια. Μείνει δυνατή.

Αγαπούσες τους γιους μου και ήσουν πάντα εκεί για εμάς. Μας περίκλυσες με αγάπη και την τρέλη σου σοφία. Θα μου λείψουν τα πάντα από εσένα.

Σε ευχαριστώ που έκανες τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος. Ένα πι ελεύθερο και sexy μέρος.

Ήσουν gentleman. Γοητευτικός, ευγενικός, ιπποτικός και άκρως διασκεδαστικός.

Αντίο Hef … Η Pamela σου».

https://www.instagram.com/p/BZkyhOylX6A/