Στο χειρουργείο ο Γιώργος Κατσινόπουλος

Στο χειρουργείο ο Γιώργος Κατσινόπουλος

Γιώργος Κατσινοπούλος που είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media, έκανε μια διαφορετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Grappling και Πανευρωπαϊκός Πρωταθλητής Brazilian Jiu Jitsu, αποκάλυψε πως βρέθηκε στο νοσοκομείο και πως έκανε ένα χειρουργείο.

Ο Γιώργος Κατσινόπουλος έκανε μια εγχείρηση στο αριστερό του ισχίο διάρκειας 5 ωρών και σε φωτογραφία που μοιράστηκε με τους followers του σε ένα μακροσκελές κείμενο και εξήγησε τι ακριβώς συνέβη.

«Ένα δύσκολο χειρουργείο έλαβε τέλος..Τα τελευταία 2 χρόνια προσπαθώντας να αποφύγω μια εγχείρηση στο αριστερό μου ισχίο, εξαντλώντας εναλλακτικές θεραπείες, έμεινα εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων εντός κι εκτός Ελλάδας! Μετά από πολλές συζητήσεις καταλήξαμε με τον γιατρό μου, Ζακ Μελαγιες πως η εισαγωγή μου στο χειρουργικό κρεβάτι ήταν μονόδρομος..

Σήμερα, μετά από ένα χειρουργείο διάρκειας 5 ωρών εξήλθα από την Κεντρική Κλινική Αθηνών όπου υπεβλήθηκα σε αρθροσκόπηση της Αριστερής κατισχύον άρθρωσης λόγω έντονης δυσκαμψίας κ άλγους, εξαιτίας ελεύθερων οστεοχονδρινων τεμαχίων κ ύπαρξης πολλών οστεοφυτων, τα οποία κ αφαιρέθηκαν με επιτυχία.

Μετά την απελευθέρωση της άρθρωσης, έγινε έγχυση βλαστοκυττάρων!!Η συνολική αποκατάσταση εκτιμάται σε 4-5 εβδομάδες, όπου θα έχουμε και μια καθαρή εικόνα του αν μπορώ και πότε να ξαναβρεθώ μέσα στους αγωνιστικούς χώρους που τόσο αγαπώ!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ορθοπεδικό γιατρό μου Ζακ Μελαγιες @jmelayess ,όλους όσους είναι δίπλα μου, και στην ομάδα μου η οποία έχει καταφέρει να καλύψει την απουσία μου διδακτικά στο Trainbox!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης του ο Γιώργος Κατσινόπουλος.