Η Maria Isabel Díaz βραβεύτηκε για το ρόλο της “Sole” στο “Vis a Vis”

Η Maria Isabel Díaz βραβεύτηκε για το ρόλο της "Sole" στο "Vis a Vis"

Την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Ισπανικής σειράς του NetflixVis A Vis στο ρόλο της Soledad Núñez “Sole”, μια αφελής που έκαψε τον άντρα της ζωντανό.

Η Maria Isabel Díaz όμως εκτός από το Vis A Vis, έχει συμμετάσχει και σε άλλες σειρές, όμως αυτή ήταν που της έδωσε μια αξιόλογη ορατότητα μεταξύ των θεατών και των επαγγελματιών της ένωσης Ισπανός ηθοποιός, δίνοντας στην καριέρα της μια στροφή 180 μοιρών.

Η ηθοποιός ως λάτρης των social media και ιδιαίτερα του instagram, μοιράζετε αρκετά συχνά στιγμές της προσωπικής και επαγγελματική της ζωής με τους Followers της.

Αυτή τη φορά η Maria Isabel Díaz με ανάρτηση της στο facebook, αποκάλυψε πως έλαβε άλλη μια αναγνώριση για την αστρική εμφάνισή της σε μια από τις πιο δημοφιλείς ισπανικές σειρές τα τελευταία χρόνια.

“Πολύ τιμημένο από αυτό το πολύ σημαντικό βραβείο για την ερμηνεία του χαρακτήρα του #Sole από το #VisAVis και για την καριέρα μου ως ηθοποιός”, έγραψε η αγαπημένη “Sole”, μαζί με μερικές φωτογραφίες στις οποίες εμφανίζεται να κρατά το βραβείο και να φοράει ένα κομψό φόρεμα σχεδιασμένο από τη Rosa Clará, που ευχαρίστησε επίσης.

Η κουβανέζα ηθοποιός συνεχίζει να αποκομίζει επιτεύγματα χάρη σε μια καριέρα στην οποία έχει αφιερωθεί ανεξάρτητα από τη γεωγραφία και τα περιβάλλοντα.

Η Maria Isabel Díaz σε ηλικία 56 ετών, είναι μια επιτυχημένη γυναίκα που διατηρεί αυτό το χάρισμα και την απλότητα που την χαρακτήριζαν πάντα.

Τον τελευταίο καιρό όλα τα μάτια είδαν την εξαιρετική φυσική αλλαγή που πέτυχε μετά από μερικές χειρουργικές επεμβάσεις που ήταν απαραίτητες για την υγεία του. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τώρα η “Sole” φαίνεται καλύτερη από ό, τι στα 20 της, ωστόσο σήμερα, ο μετασχηματισμός της María Isabel έχει πάρει πίσω θέση, καθώς έχει αναγνωριστεί με τιμή χάρη στη συμμετοχή της στην ισπανική σειρά «Vis a Vis».

Δεν είναι η πρώτη φορά που η María Isabel έχει αναγνωριστεί για τον ρόλο της ως Sole, ενός από τους πιο ευαίσθητους και μητρικούς χαρακτήρες στη φημισμένη τηλεοπτική σειρά που κυκλοφόρησε το 2015 και έγινε επιτυχημένη.