Δείτε την φωτογραφία της Maggie Civantos που ποζάρει γυμνή

Δείτε την φωτογραφία της Maggie Civantos που ποζάρει γυμνή

Την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Ισπανικής σειράς του NetflixVis A Vis στο ρόλο της Macarena Ferreiro, μια αφελής κοπέλα που ερωτεύεται το αφεντικό της και εξαιτίας του διαπράττει αδίκημα.

Η Maggie Civantos όμως εκτός από το Vis A Vis, έχει συμμετάσχει και στην επίσης Ισπανική σειρά Las chicas del cable (Τηλεφωνήτριες), αλλά και στην σειρά Malaka, στον επίσης πρωταγωνιστικό ρόλο της, Blanca.

Η ηθοποιός ως λάτρης των social media και ιδιαίτερα του instagram, μοιράζετε αρκετά συχνά στιγμές της προσωπικής και επαγγελματική της ζωής με τους Followers της.

Αυτή τη φορά η Maggie που απολαμβάνει το καλοκαίρι μετά τον κορονοϊό, αποφάσισε να μοιραστεί με τους followers της, μια φωτογραφία που ποζάρει γυμνή καλύπτοντας τα επίμαχα σημεία.

Η Ισπανίδα που πήγε στην παραλία με το νέο της hair look, πόζαρε στο φωτογραφικό φακό φορώντας μόνο ένα κόσμημα στο λαιμό και έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης της: «Μέσα από τη φωτιά. Η ημέρα του Σαν Χουάν. Ευτυχισμένες μάγισσες».