Αποκλειστικό! Στο θέατρο Λαμπέτη για δεύτερη χρόνια η “Βερβερίτσα”

Αποκλειστικό! Στο θέατρο Λαμπέτη για δεύτερη χρόνια η "Βερβερίτσα"

Ο Νίκος Μουτσινάς διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του. Από τη μία συνεχίζει την περιοδεία της θεατρικής παράστασης “Βερβερίτσα”, που σημειώνει μεγάλη επιτυχία και από την άλλη ετοιμάζεται πυρετωδώς για το νέο του τηλεοπτικό ξεκίνημα στην μεσημεριανή εκπομπή “Καλό μεσημεράκι” που θα προβληθεί στον ΣΚΑΪ.

Έτσι λοιπόν, ο ίδιος μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η παράσταση του στην Αθήνα τον χειμώνα αλλά και σε όλη την Ελλάδα τους προηγούμενους μήνες, πήρε την απόφαση να συνεχίσει την “Βερβερίτσα” και για 2η χρονιά σε κεντρικό θέατρο της πρωτεύουσας.

Ωστόσο, θα υπάρξουν μερικές αλλαγές τόσο στην διανομή όσο και στο θέατρο που θα παίζεται.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του GPOP.GR ο Νίκος Μουτσινάς μετακομίζει στο Θέατρο Λαμπέτη της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Ο λόγος για τον οποίο γίνεται αυτή η αλλαγή οφείλεται στο ότι στο Θέατρο Βρετάνια θα παίζεται η παράσταση «Βρε καλώς τους» με τους Λάκη Λαζόπουλο, Παύλο Χαϊκάλη, Μαρία Σολωμού και Νίκο Πολυδερόλουλο σε σκηνοθεσία Πέτρου Φιλιππίδη.

Έτσι λοιπόν, η Μαρία Σολωμού από την στιγμή που έχει κλείσει σε άλλο έργο αποχωρεί από την δεύτερη χρόνια της “Βερβερίτσας“.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές μας, οι αλλαγές στους ρόλους που θα γίνουν στο έργο του Νίκου Μουτσινά θα είναι εσωτερικές. 

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο που υποδύεται την γυναίκα του, θα αναλάβει η συμπαρουσιάστρια στην εκπομπή και καλή του φίλη, Ματίνα Νικολάου η οποία μέχρι πρότινος έκανε την Ριρί.

Μάλιστα, οι μέρες τις οποίες θα παίζεται η “Βερβερίτσα” δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση ούτε από τον Νίκο Μουτσινά, αλλά ούτε από την εταιρεία παραγωγής.

Να θυμίσουμε πως η εν λόγω δουλειά είχε αποφασιστεί πως δεν θα πάει για δεύτερη χρονιά, αλλά η αγάπη του κόσμου οδήγησε τον ηθοποιό και παρουσιαστή να την συνεχίσει.

Αναμένουμε λοιπόν!  

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.