Έρχεται η «Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής» στον Sfera 102.2

Έρχεται η «Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής» στον Sfera 102.2

Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής 2019
Όλα είναι έτοιμα για τη μεγαλύτερη γιορτή του ραδιοφώνου!
Συντονιστείτε στον Sfera 102,2 και απολαύστε τα πιο ενδιαφέροντα live act

Για 5 ημέρες από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, καλλιτέχνες του ελληνικού πενταγράμμου θα «παρελάσουν» από τα μικρόφωνα του Sfera 102.2, συμμετέχοντας και φέτος στην Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής 2019.

Επιπλέον θα γίνουν και ωριαία αφιερώματα σε καλλιτέχνες που δεν είναι εν ζωή, όπως ο Αντώνης Βαρδής και ο Παντελής Παντελίδης.

Λίγες μέρες πριν το opening, ο Sfera 102,2 «έχει στρώσει το κόκκινο χαλί» , οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί ετοιμάζονται να υποδεχτούν δημοφιλείς καλλιτέχνες και το stage της Εβδομάδας Ελληνικής Μουσικής 2019 «θα ζωντανέψει» για 5 ολόκληρες μέρες, από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Μια γιορτή θεσμός που μετράει χρόνια πρόκειται να ενώσει και φέτος κορυφαίους Έλληνες καλλιτέχνες που την τιμούν με την παρουσία τους και ερμηνεύουν live τραγούδια που οι ίδιοι έχουν επιλέξει για τα πιο «παρεϊστικα»
ραδιοφωνικά unplugged…

Από την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου και για μια ολόκληρη εβδομάδα ο Sfera 102,2 και η Βίκος Cola – δίψα για μουσική παρουσιάζουν φωνές που αγαπάμε και που θα διαδέχονται η μία την άλλη.

Οι εκπλήξεις θα είναι πολλές και τα happenings ιδιαίτερα σε μία γιορτή που θα μπορούν όλοι οι ακροατές να παρακολουθούν με ένα κλικ στο sfera.gr μέσω απολαυστικού live streaming.

Εβδομάδας Ελληνικής Μουσικής 2019 επισυνάπτεται…
Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής 2019

Με την υποστήριξη:
Monitor Electronics – Professional Led Solutions