Άγγελος Βλαχόπουλος: Αυτός είναι ο σύντροφος της Ευαγγελίας Πλατανιώτη

Άγγελος Βλαχόπουλος: Αυτός είναι ο σύντροφος της Ευαγγελίας Πλατανιώτη

Μία τρυφερή έκπληξη, προκάλεσε συγκίνηση στην παραλία του Palawan, καθώς στο επεισόδιο της Παρασκευής του NOMADS, η Ευαγγελία Πλατανιώτη δέχθηκε πρόταση γάμου από τον σύντροφο της!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έδωσε στην αθλήτρια μία κάρτα που έγραφε «σ’ αγαπώ, όχι μόνο γι’ αυτό που είσαι, αλλά και γι’ αυτό που είμαι εγώ όταν είμαι μαζί σου», ενώ το δαχτυλίδι κατέφθασε στο νησί με άνθρωπο της παραγωγής.

Ο άνδρας που έχει κλέψει την καρδιά της Ευαγγελίας είναι ο 26χρονος πολίστας Άγγελος Βλαχόπουλος, με καταγωγή από την Θεσσαλονίκη.

Η καριέρα του ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ν.Ο. Βουλιαγμένης, με τον οποίο αγωνιζόταν έως το 2013, έχοντας καταφέρει να κατακτήσει προηγουμένως το πρωτάθλημα αλλά και το κύπελλο Ελλάδας του 2012. Το καλοκαίρι του 2013 πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό, με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα και το κύπελλο Ελλάδας του 2014, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε στην ιταλική Ποζίλιπο και τώρα αγωνίζεται με την Ουγγρική Έγκερ.

Παράλληλα, ο Άγγελος αγωνίζεται και στην Εθνική ομάδα πόλο, με την οποία έχει πραγματοποιήσει αρκετές συμμετοχές, με πιο πρόσφατη εκείνη στο φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου, στην Βουδαπέστη, στο οποίο συμμετείχε και η Ευαγγελία πριν πάρει μέρος στο NOMADS.

Το ζευγάρι δεν κρύβει τον έρωτά του και πολλές φορές δημοσιεύει κοινές φωτογραφίες και λόγια αγάπης στα social media. Εμείς συγκεντρώσαμε φωτογραφίες από τη ζωή τους και σας τις παρουσιάζουμε.