Μαρία Σολωμού: Η ανακοίνωση της για την αποχώρηση από την θεατρική παράσταση “Βερβερίτσα”

Η Μαρία Σολωμού είναι αρκετά ενεργή στα social media και συχνά μοιράζετε στιγμές από την επαγγελματική και προσωπική της ζωή με τους followers της.

Η θεατρική παράσταση του Νίκου Μουτσινά «Βερβερίτσα» μετά την περσινή επιτυχία στην Αθήνα, αλλά και την περιοδεία που έκανε σε όλη την Ελλάδα κέρδισε τις εντυπώσεις.

Μάλιστα, ο ηθοποιός και παρουσιαστής φέτος είχε στο πλευρό του τις αγαπημένες του φίλες Μαρία Σολωμού και Ματίνα Νικολάου περνώντας όλοι μαζί ένα αξέχαστο καλοκαίρι.

Η Μαρία αυτή τη φορά με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ανακοίνωσε την αποχώρηση της από την θεατρική παράσταση.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους και θαυμαστές της πως την θεατρική season 2019 -2020 δεν θα βρίσκετε στην “Βερβερίτσα“, καθώς πρόκειται να συμμετάσχει στην παράσταση «Βρε καλώς τους» στο θέατρο Βρετάνια σε σκηνοθεσία Πέτρου Φιλλιπίδη.

Επίσης στον ίδιο θίασο θα βρίσκεται ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Παύλος Χαικάλης και ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

Όπως πρώτο σας είχε ενημερώσει το Gpop.gr, η Βερβερίτσα θα συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία της στο θέατρο Λαμπέτη με τον πρωταγωνιστικό ρόλο να έχει η Ματίνα Νικολάου.

«Τελευταία παράσταση βερβερίτσα σήμερα…. Αποχαιρετώ την Αννα Μαριζα Φονιά ,όπως της αρμόζει …..Με χαρά, πηδουλους,τσουλήθρες ,και πολλή πολλή αγάπη!!! Θα μου λείψετε όλοι,και καθ ένας ξεχωριστά…..πέρασα ΥΠΕΡΟΧΑ!!!! Αφήνω τη σκυτάλη σε πολύ καλά χέρια και ανυπομονώ για τη συνέχεια!!!!#halloseptember #newbeginings», έγραψε στη λεζάντα η Μαρία Σολωμού.