Μαρία Σολωμού σε Mente Fuerte: «Να το λήξουμε εδώ, να κάνει ο καθένας τη ζωή του από τη νέα χρονιά»

Μαρία Σολωμού σε Mente Fuerte: «Να το λήξουμε εδώ, να κάνει ο καθένας τη ζωή του από τη νέα χρονιά»

Μπορεί η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte να αποφεύγουν να μιλούν δημόσια για την σχέση τους, ωστόσο τα βίντεο που δημοσιεύει ο ράπερ στα social media, είναι η απόδειξη πως οι δυο τους είναι ζευγάρι και πολύ ερωτευμένο.

Μάλιστα, σε ένα από τα τελευταία του βίντεο, βλέπουμε τον τράπερ να τσακώνεται με την Μαρία Σολωμού εξαιτίας μιας παρατήρησης που της έκανε για την πολυλογία της.

«Θα σε παρακαλούσα πάρα πολύ να κλείσεις το στόμα σου» λέει ο Mente Fuerte.

«Έτσι μιλάνε σε μια γυναίκα; Έτσι μιλάνε σε ένα κορίτσι; Σε μια θεά; Σε μια αιθέρια ύπαρξη; Σε ένα ζουζουνάκι; Πως μου μίλησες; Ξανά πες το να σε κάνω τριμπ@@@@@λο» ακούγεται να λέει η Μαρία Σολωμού με τον ράπερ να της λέει πως δεν αντέχει άλλο την πολυλογία της.

«Δε λέω όμορφα πράγματα;» τον ρωτά η ηθοποιός με εκείνον να της απαντά, «Ναι αγάπη μου αλλά τα λες όλη την ώρα, δε σταματάς»

«Χωρίζω» ακούγεται να λέει σε άλλο σημείο του βίντεο η Μαρία Σολωμού με τον Mente Fuerte να της δείχνει την πόρτα.

«Με διώχνεις; Ωραία, εντάξει φεύγω… Καλά Χριστούγεννα να έχεις, καλές γιορτές να έχεις. Άρα να το λήξουμε εδώ πέρα να κάνει ο καθένας τη ζωή του τη νέα χρονιά» λέει σε ένα άλλο σημείο του βίντεο η Μαρία Σολωμού φωνάζοντας, «Φεύγω».

«Ωραία» απαντά ο Mente Fuerte εκνευρίζοντας ακόμα περισσότερο τη Μαρία Σολωμού που του απαντά: «Ωραία είπες; Ωραία, αν υποθέσουμε ότι αυτό εδώ πέρα ήταν μια σχέση φιλική με προεκτάσεις… δεν είχε τέτοιες προεκτάσεις η σχέση η δική μας. Αυτή τη στιγμή δεν κάνουμε πια παρέα. Μου είπες “βούλωσε το στόμα σου.. Γειά σου Γιώργο, καλές γιορτές να έχεις».