Όπως έγινε γνωστό, στο νοσοκομείο εισήχθη ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος ο οποίος την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό.
Μάλιστα, στο πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν, το νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» αναφέρει πως ο κ. Παυλόπουλος είναι καλά στην υγεία του και θα μείνει προληπτικά για λίγες ημέρες στο νοσοκομείο.
Το Ιατρικό Ανακοινωθέν για τον Προκόπη Παυλόπουλο:
«Σήμερα 06/11/2021 και ώρα 11:10 π.μ. εισήχθη στη Θεραπευτική Κλινική του Γ.Ν.Α. “ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ” ο πρώην Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Καθηγητής Κος Προκόπιος Παυλόπουλος για προληπτικούς λόγους.
Ο πρώην ΠτΔ είναι εμβολιασμένος, ασυμπτωματικός, η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ καλή και κρίθηκε (από τον θεράποντα ιατρό του) προληπτικά η ολιγοήμερη παρακολούθηση σε Νοσοκομειακό περιβάλλον, λόγω του ατομικού ιστορικού του ως ασθενής ΧΑΠ».









