Η Berta Vázquez αποκαλύπτει το δύσκολο γύρισμα του Vis a vis που την έκανε να χάσει τις αισθήσεις της

Η Berta Vázquez αποκαλύπτει το δύσκολο γύρισμα του Vis a vis που την έκανε να χάσει τις αισθήσεις της

Την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Ισπανικής σειράς του NetflixVis A Vis στο ρόλο της Estefanía Kabila “Rizos”.

Η Berta Vázquez έκανε το ντεμπούτο της στην ταινία “Palmeras en la Nieve“, δεν σταμάτησε να συνδέει τη μία δουλειά με την άλλη, αφού αργότερα έκανε τα “La camarera“, “El accident“, “The Laws of Thermodynamics” και “Vis a vis“. Ουκρανίδα από τη γέννηση και με έναν πατέρα Αιθιοπικής καταγωγής που της έχει μεταδώσει μια εντυπωσιακή ομορφιά.

Η ηθοποιός σε συνέντευξη της αναφέρθηκε στην σειρά “Vis a vis“, που της έδωσε μεγάλη αναγνωρισιμότητα σε πολλές χώρες του πλανήτη.

Συγκεκριμένα η Berta αποκάλυψε ποιο ήταν για εκείνη ένα από τα ποιο δύσκολα γυρίσματα στην Ισπανική σειρά που μάλιστα την έκανε να φτάσει σε σημείο να χάσει της αισθήσεις της.

Είχατε μια δύσκολη στιγμή κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων;

Είχα πρόβλημα κατά τη μαγνητοσκόπηση του δεύτερου επεισοδίου της 3ης σεζόν. Είχε τόσο κρύος που νόμιζα ότι θα λιποθυμήσω ενώ γυρίζαμε, δεν μου είχε συμβεί ποτέ στη ζωή μου. Η ακολουθία ήταν πολύ σκληρή και ήθελα να κρατηθώ γιατί αν κάτι συνέβαινε, θα έπρεπε να επαναλάβουμε τη σκηνή και ήταν μια δουλειά για όλους. Όλοι έχουμε έναν δύσκολο χρόνο, αλλά συμπεριφερόμαστε σαν ηρωίδες. Δόξα τω Θεό που είμαστε πολύ φίλοι και παρηγορούμε ο ένας τον άλλον ενώ γελάμε για το πόσο άσχημα έχουμε περάσει. Με τους Alba Flores, Najwa Nimri και María Isabel δεν υπάρχει τρόπος να είμαστε σοβαροί (γέλια).

Είναι η πιο δύσκολη δουλειά που έχετε κάνει ποτέ;

Όχι. Έχω έναν υπέροχο χρόνο να παίξω την Rizos. Για μένα, ο πιο δύσκολος ρόλος που έχω κάνει ποτέ είναι αυτός στο “The Accident”. Στην αρχή της λήψης, ο Eusebio Poncela μου έδωσε πολύ καλάμι, είχα μια κακή στιγμή, αλλά έμαθα πολλά μαζί του.