Ζέτα Δούκα: «Μου έχει γίνει πρόταση να κατέβω υποψήφια στις εκλογές, αλλά…»

Ζέτα Δούκα: «Μου έχει γίνει πρόταση να κατέβω υποψήφια στις εκλογές, αλλά...»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Γεια Σου», παραχώρησε η Ζέτα Δούκα.

Η ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στην «Άγρια Γη» του ΣΚΑΪ, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στην καθημερινή σειρά, ενώ απαντά και στο ενδεχόμενο να κατέβει υποψήφια στις επόμενες εκλογές, όπως ισχυρίζονται κάποια πρόσφατα δημοσιεύματα.

«Είναι μία σειρά που έχει φέρει κοντά πολύ ωραίους ηθοποιούς. Το κλίμα είναι εξαιρετικό και δεν είναι αυτονόητο αυτό, είναι δύσκολο. Αγαπιέται από το κοινό και τα σχόλια είναι ότι είναι κόντρα ρόλος για εμένα. Όντως είναι» είπε η Ζέτα Δούκα για την «Άγρια Γη».

Ενώ σχετικά με το αν παρακολουθεί τα νούμερα τηλεθέασης, η Ζέτα Δούκα δήλωσε: «Ναι. Ρωτάω, όλοι είμαστε ενήμεροι και προσπαθούμε να πιάσουμε τον σφυγμό του κόσμου. Τον καιρό που είχε το Μουντιάλ τα νούμερα είχαν πέσει γενικότερα. Είναι κάτι που ενδιαφέρει, δεν ξέρω αν είναι πραγματικά βέβαια ή όχι».

Όσον αφορά τις προτάσεις που της έχουν γίνει να ασχοληθεί με την πολιτική και τα πρόσφατα σχετικά δημοσιεύματα, η Ζέτα Δούκα ξεκαθαρίζει: «Κατά καιρούς μου έχουν γίνει κάποιες προτάσεις αλλά δεν είναι στα σχέδιά μου. Μην περιμένετε να με δείτε στις επόμενες εκλογές. Γενικά, σαφώς και πρέπει να εκφραζόμαστε πολιτικά. Οι καλλιτέχνες ανέκαθεν ήμασταν πολιτικοποιημένοι».