Ξέσπασε ξανά η Ανθή Βούλγαρη: «Να μας εξηγήσετε τι στα κομμάτια κάνατε τόσο καιρό»

Ξέσπασε ξανά η Ανθή Βούλγαρη: «Να μας εξηγήσετε τι στα κομμάτια κάνατε τόσο καιρό»

Ξέσπασε για ακόμα μια φορά η Ανθή Βούλγαρη, μέσα από την εκπομπή “Κοινωνία Ώρα Mega“, με αφορμή το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Συγκεκριμένα η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια κάλεσε τους υπεύθυνους να δώσουν εξηγήσεις σχετικά με τις πληροφορίες που βγαίνουν στο φως για τη λειτουργία του σιδηρόδρομου.

«Να κάνω μία παράκληση παρακαλώ! Επειδή έχουμε μπερδέψει – να μην πω τι έχουμε μπερδέψει – ψάχνουμε κάποιον από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, κάτι με ΟΣΕ, δεν ξέρω. Ψάχνουμε πάρα πολύ καιρό, παρακαλούμε πολύ να βγείτε στα τηλέφωνα επιτέλους και να μας πείτε τι στα κομμάτια κάνατε τόσο καιρό.

Γιατί εδώ πέρα οι άνθρωποι μας λένε ότι τίποτα δεν λειτουργεί από κανένα συνθετικό της ΟΣΕ. Ούτε από την ΟΣΕ, ούτε από την πάνω ΟΣΕ, ούτε από την κάτω ΟΣΕ. Παρακαλούμε πολύ πάρτε άδεια από εκεί που είναι να πάρετε και βγείτε σας παρακαλούμε να μας εξηγήσετε! Το χρωστάτε σε όλον τον κόσμο. Αυτό!», είπε η Ανθή Βούλγαρη.

Ενώ στην εκπομπή της Τετάρτης 8 Μαρτίου, η Ανθή Βούλγαρη αποκάλυψε πως έχει στοιχεία ότι οι εργαζόμενοι του ΟΣΕ δέχονται απειλές μετά τις αποφάσεις για πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης του δυστυχήματος των Τεμπών, να μην μιλήσουν για τις συνθήκες που επικρατούν στους σιδηροδρομικούς σταθμούς.