Ξέσπασε σε κλάματα η Κατερίνα Καραβάτου για το θάνατο του Νίκου Ζαχαριάδη

Ξέσπασε σε κλάματα η Κατερίνα Καραβάτου για το θάνατο του Νίκου Ζαχαριάδη

Όπως έχει γίνει γνωστό, έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη 15 Απριλίου ο Νίκος Ζαχαριάδης σε ηλικία 55 ετών.

Ο θάνατος του προκαλέσει θλίψη στον δημοσιογραφικό χώρο και αρκετοί ήταν αυτοί που θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν δημόσια.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου, οι οποίοι μέσα από την εκπομπή τους «Στη Φωλιά των Κούκου» θέλησαν να πουν αντίο στον πρώην συνάδερφο τους.

«Αυτό που θα σας πούμε τώρα έπρεπε να το είχαμε κάνει στην αρχή της εκπομπής. Όμως, επειδή είναι κάτι το οποίο είναι πολύ ιδιαίτερο και πολύ, για εμάς τους δυο, σημαντικό, θέλαμε να το κρατήσουμε για το κλείσιμο γιατί ξέρουμε πολύ καλά απ’ ότι κι αν μας βλέπει ο Νίκος αυτή τη στιγμή πως το μόνο πράγμα που θα ήθελε ήταν να γελάμε, όπως μας έκανε να γελάμε πάντα ο Νίκος Ζαχαριάδης. Για μένα είναι ένας άνθρωπος πάρα πολύ σημαντικός στη ζωή μου, τον γνώρισα λίγο καιρό αφότου ήρθα στην Αθήνα.

Με έχει στηρίξει τόσο πολύ, με έχει κάνει να γελάσω τόσο πολύ, με έχει κάνει να περάσω πολύ δύσκολες καταστάσεις, ειδικά τον πρώτο καιρό που ήμουν εδώ, με το μοναδικό του χιούμορ. Όταν έμαθα χθες ότι έφυγε από τη ζωή, δεν το πίστεψα. Και ούτε ακόμα τώρα το έχω πιστέψει. Ήταν ένας καλός άνθρωπος, ένας κύριος, η ευφυΐα του απαράμιλλη, η εξυπνάδα του, η καλοσύνη του, η δοτικότητά του. Νομίζω ότι όλοι όσοι είχαμε την ευκαιρία να τον γνωρίσουμε από κοντά, όχι απλώς δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ, αλλά θα είναι πραγματικά σημαία και ήθους και ύφους και πνεύματος και όλων των καλών του Θεού.

Στους οικείους του και στο γιο του εκφράζουμε τα συλλυπητήρια και είμαστε σίγουροι ότι αυτό το παιδί και όλοι οι άνθρωποι που ήταν δίπλα του έχουν υπάρξει πάρα πολύ τυχεροί που ήταν δίπλα στον Νίκο Ζαχαριάδη. Εκεί πέρα πάνω που είσαι να γελάς και να κάνεις και όλους τους υπόλοιπους να γελάνε όπως έκανες πάντα», είπε εμφανώς συγκινημένη η Κατερίνα Καραβάτου.