Ξέσπασε σε κλάματα η Κατερίνα Καινούργιου μιλώντας για την Μαρία Ηλιάκη

Ξέσπασε σε κλάματα η Κατερίνα Καινούργιου μιλώντας για την Μαρία Ηλιάκη

Ένα ρεπορτάζ με δηώσεις της Μαρίας Ηλιάκη για τον ερχομό της κόρη της, προβλήθηκε στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

Η Κατερίνα Καινούργιου μετά το τέλος του βίντεο θυμήθηκε τα παλιά και δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή της για το γεγονός ότι η Μαρία έγινε μάνα.

«Παιδιά έχω συγκινηθεί. Γιατί με κάποιους ανθρώπους μπορεί στην πορεία να έχεις παρεξηγηθεί, ότι και να έχει γίνει. Όταν ξεκίνησα να βγαίνω μπροστά από τις κάμερες και με την Μαρία και με τον Νίκο τον Μουτσινά δέθηκα πάρα πολύ. Και αν με ρωτάτε τώρα με ανθρώπους που είναι στην τηλεόραση, με ποιους έχεις περάσει περισσότερες στιγμές, σίγουρα θα πω την Μαρία και τον Νίκο. Και επειδή με την Μαρία έχουμε ζήσει έντονες στιγμές, ήξερα πόσο πολύ ήθελε αυτό το παιδάκι και ήμουν και εγώ σε μια φάση μακάρι, ναι…

Απλά συγκινούμαι. Ήξερα πόσο πολύ το ήθελε. Όταν έμαθα ότι είναι έγκυος, παρόλο που είχαμε παρεξηγηθεί και είχαμε χαθεί όλα αυτά τα χρόνια, ήθελα να της στείλω ένα μήνυμα, να πάω να την αγκαλιάσω να τις εκφράσω… είχαμε επικοινωνία συνέχεια και ξαφνικά είναι σαν να έχουμε κάνει delete όλες τις άσχημες στιγμές και θυμάμαι όλες τις όμορφες στιγμές και τις δύσκολες. Γιατί και με τη Μαρία και τον Νίκο είχα δεθεί τόσο πολύ, που βιώσαμε δύσκολες στιγμές ο ένας του άλλου. Τον τελευταίο καιρό την σκέφτομαι συνέχεια.

Περνούσαν από το μυαλό μου στιγμές δύσκολες από τότε που είχε χάσει τη μαμά της, από μια δύσκολη δική μου στιγμή που μου είχε συμπαρασταθεί πάρα πολύ. Περνούσαν από το μυαλό μου κουβέντες που είχαμε κάνει η μία στο σπίτι της άλλης. Και λέω μήπως τελικά είχαμε κάνει λάθη και δεν θα έπρεπε και οι δύο να το είχαμε τραβήξει; Μακάρι και εμένα ο θεός να με αξιώσει να γίνω μανούλα», είπε η Κατερίνα Καινούργιου φανερά συγκινημένη.