Ξέσπασε σε κλάματα η Ιωάννα Τούνη για τον θάνατο της μητέρας της: «Θα πενθήσω όπως θέλω»

Ξέσπασε σε κλάματα η Ιωάννα Τούνη για τον θάνατο της μητέρας της: «Θα πενθήσω όπως θέλω»

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ημέρες για την Ιωάννα Τούνη, καθώς έφυγε από την ζωή η μητέρα της μετά την μάχη της με τον καρκίνο.

Η influencer και επιχειρηματίας δεν είχε κάνει στα socila media για μέρες κάποια ανάρτηση για το δυσάρεστο γεγονός.

Όμως το απόγευμα της Τετάρτης 27 Απριλίου, θέλησε να αναρτήσει μία τρυφερή φωτογραφία από την παιδική της ηλικία με την μητέρα της που την έχει αγκαλιά συνοδεύοντάς την με ένα συγκινητικό κείμενο.

Ενώ λίγο αργότερα η Ιωάννα Τούνη ανέβασε κάποια stories στο Instagram που απαντούσε σε εκείνους που την κατηγορήσουν για το πένθος της, αλλά και επειδή λίγες μέρες μετά τον θάνατο της μητέρας της πήγε με τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου στον Επιτάφιο.

Μάλιστα, η Ιωάννα Τούνη ξέσπασε σε κλάματα καθώς ήταν έντονα ψυχολογικά φορτισμένη ενώ παράλληλα εξήγησε ότι είναι επιλογή της να πενθήσει με τον τρόπο που επιθυμεί και όπως θα ήθελε η μητέρα της να την βλέπει.

«Ας πενθήσει ο καθένας όπως θέλει και όπως νιώθει. Εγώ αυτό που έχω να πω σαν Ιωάννα και αυτό που σκέφτομαι εγώ για μένα είναι ότι το μόνο που θα θέλε η μαμά μου για μένα θα ήταν να με βλέπει χαρούμενη, να με βλέπει να κάνω πράγματα, να εξελίσσομαι, να βγαίνω έξω, να έχω τους ανθρώπους μου δίπλα μου, να μην τους απομακρύνω, να μην κάθομαι να κλαίω μέσα στο σπίτι… Δεν θέλει καμία μαμά κάτι τέτοιο για το παιδί της και η δικιά μου δεν θα ήθελε σίγουρα κάτι τέτοιο.

Αυτές τις μέρες μετά την κηδεία της μαμάς μου που έγινε στις Σέρρες ήμουνα με τον Δημήτρη στην Αθήνα και μην έχοντας συγγενείς στην Αθήνα και οι δύο πήγαμε στο πατρικό ενός φίλου του Δημήτρη αυθημερόν στη Ναύπακτο για την περιφορά του Επιταφίου. Τα σχόλια ήταν λες και πήγα στα μπουζούκια και χόρευα πάνω στα τραπέζια. Αλήθεια, δεν το καταλαβαίνω…» λέει η Ιωάννα Τούνη μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Δε θα κάτσω άλλο ούτε να φορέσω άλλα μαύρα ρούχα, ούτε να κάθομαι σπίτι μου να κλαίω, ούτε τίποτα άλλο από τα θλιβερά πράγματα που σκέφτεστε και θέλετε οι άνθρωποι που μισείτε τη δική σας ζωή και θέλετε το κακό των άλλων. Ας πενθήσει ο καθένας όπως θέλει και όπως νιώθει. Το μόνο πράγμα που θα ήθελε η μαμά μου για μένα είναι να με βλέπει χαρούμενη, να κάνω πράγματα, να εξελίσσομαι, να βγαίνω έξω, να έχω τους ανθρώπους μου δίπλα μου, να μην τους απομακρύνω, να μη μείνω μόνη μου, να μην κάθομαι να κλαίω στο σπίτι.

Δε θέλει καμία μαμά κάτι τέτοιο για το παιδί της και η δικιά μου δε θα ήθελε σίγουρα κάτι τέτοιο. Δε ξέρω πως εσείς μπορείτε να κρίνετε το τι πρέπει να κάνω εγώ τώρα γιατί εγώ είμαι σίγουρη ότι η μαμά μου με βλέπει και στεναχωριέται βαθύτατα με το να κάθομαι και να ασχολούμαι με τέτοιες μικρότητες και να στεναχωριέμαι και να κάθομαι να κλαίω. Η μαμά μου ήταν μαχήτρια, δεν τα έβαζε κάτω με τίποτα και εγώ δε πρόκειται να τελειώσω ότι θέλω» συμπλήρωσε ενώ κατέληξε λέγοντας:

«Θα κάνω ό,τι θέλω, θα φοράω ό,τι θέλω. Από αύριο θα φοράω κίτρινα και ότι πραγματικά θέλω και θέλω κι εσείς να κάνετε ό,τι νιώθετε και όχι ό,τι σας λένε οι άλλοι, γιατί εσείς ξέρετε καλύτερα τι κάνετε και γιατί το κάνετε».