X-Factor: Όλα όσα έγιναν στο 3ο φαντασμαγορικό live

X-Factor: Όλα όσα έγιναν στο 3ο φαντασμαγορικό live

Χ FACTOR:
Όλα όσα έγιναν στο 3ο φαντασμαγορικό
live show!

To 3o Live Show τα είχε όλα: δυνατές ερμηνείες, εντυπωσιακά performances και μεγάλες προκλήσεις για τους διαγωνιζόμενους, που με την καθοδήγηση των τεσσάρων coaches έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, με στόχο τον μεγάλο τελικό!

Η λαμπερή Δέσποινα Βανδή, με τη μοναδική θετική της ενέργεια, άνοιξε την αυλαία του σόου και υποδέχτηκε τους παίκτες, οι οποίοι και χθες απέδειξαν πως είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τη μεγάλη νίκη.

Δεν έλειψαν οι… εκρηκτικές στιγμές που Χρήστος Μάστορας, Μελίνα Ασλανίδου, Μιχάλης Τσαουσόπουλος και Γιώργος Θεοφάνους διαφώνησαν, διασταυρώνοντας τα ξίφη τους.

Στο stage πρώτοι ανέβηκαν οι AC² με το τραγούδι «Dream on», παίρνοντας πολύ καλές κριτικές για την ερμηνεία τους, με τον μέντορά τους Γιώργο Θεοφάνους να τους προτρέπει να κάνουν «μεγάλα όνειρα».
Αμέσως μετά ο Γιάννης Τεργιάκης ερμήνευσε «Το Κύμα» για να πάρει τα συγχαρητήρια του μέντορά του Χρήστου Μάστορα.

Σειρά είχε η Λίλα Τριάντη η οποία τραγούδησε το «ΜΑLO» σε μια ερμηνεία που ενθουσίασε τους τρεις από τους τέσσερις κριτές, με τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο, πιο αυστηρό μαζί της, να κάνει λόγο για κάποιες αδύναμες «λεπτομέρειες».

Αμέσως μετά στη σκηνή ανέβηκε η Ζωή Μισέλ Μπακίρη η οποία τραγούδησε το «Στα ‘δώσα όλα». Η ερμηνεία της δίχασε τους κριτές.  Ο Γιώργος Θεοφάνους διαφώνησε με την επιλογή του τραγουδιού, τονίζοντας πως η Ζωή δεν έχει λαϊκή φωνή. Ο μέντοράς της Μιχάλης Τσαουσόπουλος επέμεινε πως πρέπει «να ανοίξουμε τα όρια της μουσικής και να δοκιμαζόμαστε και στα δύσκολα».

Ο «πρίγκιπας» Δημήτρης Παπατσάκωνας τραγούδησε το «Zombie» και ενθουσίασε τους κριτές, με τον Χρήστο Μάστορα να τον αποκαλεί «βασιλιά του X FACTOR».

Στο stage αμέσως μετά ανέβηκε ο Γιάννης Αντζούρης με το τραγούδι «Τώρα τι να το κάνω». Οι κριτές στην πλειοψηφία τους ήθελαν να τον δοyν πιο δυναμικό –«να σπάει το τζάμι», όπως χαρακτηριστικά είπαν, θεωρώντας αδύναμη την εμφάνισή του. Η μέντοράς του, Μελίνα Ασλανίδου, διαφώνησε υποστηρίζοντας πως ο Γιάννης ήταν πολύ καλύτερος από άλλες φορές.

Η Κωνσταντίνα Αρέστη τραγούδησε «Be my baby» και πήρε πολύ καλές κριτικές. Οι κριτές συμφώνησαν πως κατάφερε να κάνει το τραγούδι «δικό της».

Συγκινητική στιγμή στο χθεσινό X FACTOR ήταν όταν οι LIAK & THE COVER ερμήνευσαν το τραγούδι «Στης λήθης το πηγάδι». Ένα τραγούδι με ιδιαίτερο συναισθηματικό βάρος ειδικά για τον LIAK που ήταν εμφανώς συγκινημένος μετά το τέλος της ερμηνείας τους. Για την εμφάνισή τους άκουσαν θετικά σχόλια από όλους τους κριτές, με τον μέντορά τους Γιώργο Θεοφάνους να κάνει λόγο για μία απόλυτα «επαγγελματική εμφάνιση».

Ο Κωνσταντίνος Στίνης ερμήνευσε το «Whole Lotta Love». Ο Χρήστος Μάστορας και η Μελίνα Ασλανίδου έμειναν ικανοποιημένοι από τον ερμηνεία του, ενώ ο Γιώργος Θεοφάνους και ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος διαφώνησαν με την επιλογή του τραγουδιού, με τον τελευταίο να κάνει λόγο για «σάλτο μορτάλε».

Ο Γιάννης Γρόσης τραγούδησε το  «Που να ‘σαι» και κατάφερε να κερδίσει τους κριτές που έκαναν λόγο για μια «μαγική εμφάνιση».

Το διαγωνιστικό μέρος έκλεισαν οι ΑΝΩ ΚΑΤΩ με το τραγούδι «Ψίθυροι Καρδιάς» και τους κριτές να σχολιάζουν πως θα ήθελαν να τους δουν πιο δυναμικούς.

Με το ξεχωριστό του χιούμορ, ο Άρης Μακρής ήταν μαζί με τους παίκτες στο backstage, εμψυχώνοντάς τους για να βγάλουν στη σκηνή τον καλύτερό τους εαυτό.

Μετά το διαγωνιστικό μέρος έφτασε η δύσκολη στιγμή των αποτελεσμάτων.

Η Δέσποινα Βανδή κάλεσε παίκτες και μέντορες στην σκηνή και ανακοίνωσε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του κοινού μέσα από το app του OPEN TV.

Οι AC² από την ομάδα του Γιώργου Θεοφάνους και ο Γιάννης Αντζούρης από την ομάδα της Μελίνας Ασλανίδου ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση με την κριτική επιτροπή να διχάζεται, οδηγώντας το αποτέλεσμα σε ισοψηφία.

Η μεγάλη απόφαση κρίθηκε από τις ψήφους του κοινού, με τον Γιάννης Αντζούρη να αποχωρεί από το X Factor.

Mετά την αποχώρηση του Γιάννη, οι 10 παίκτες που πήραν το εισιτήριο για το 4ο Live Show είναι:

#TeamMastoras
Αγόρια 16-24

Γιάννης  Γρόσης, Δημήτρης Παπατσάκωνας, Γιάννης Τεργιάκης

#TeamTsaousopoulos
Κορίτσια 16-24 

Κωνσταντίνα Αρέστη, Ζωή-Μισέλ Μπακίρη

#TeamAslanidou
Άνω των 25 ετών

Κωνσταντίνος Στίνης, Λίλα Τριάντη

#TeamTheofanous
Groups

Άνω Κάτω, AC², Liak & The Cover

Κάθε εβδομάδα ο ανταγωνισμός και απαιτήσεις μεγαλώνουν.

Τόσο οι παίκτες όσο και οι coaches καλούνται να ξεπεράσουν τον εαυτό τους στο πιο συναρπαστικό μουσικό σόου παγκοσμίως!

Ποιος θα κερδίσει τη μάχη;

Ποιος διαγωνιζόμενος θα καταφέρει να φτάσει μέχρι τον τελικό και να αποδείξει πως είναι ο ένας που έχει το X FACTOR;

Το X FACTOR έρχεται ακόμα πιο συναρπαστικό την επόμενη Πέμπτη ζωντανά στις 21.00

X FACTOR LIVE SHOW 3
https://www.tvopen.gr/watch/11854/xfactor7clive3

#XFACTORGR
#OPEN
TV