Vis A Vis El Oasis: Η Macarena και η Zulama ενώνουν τις δυνάμεις τους!

Vis A Vis El Oasis: Η Macarena και η Zulama ενώνουν τις δυνάμεις τους!

Μία από τις πλέον επιτυχημένες σειρές στην Ελλάδα είναι το «Vis A Vis», το οποίο περιλαμβάνει τέσσερις κύκλους και έχει καταφέρει τον τελευταίο μήνα να βρίσκεται στο top 10 των προτιμήσεων του ελληνικού κοινού.

Μάλιστα, είχε καταφέρει να φτάσει και στην πρώτη θέση, αλλά μετά τον 4ο κύκλο του La Casa De Papel βρέθηκε στην 4η θέση της σχετικής κατάταξης.

Αν και έχει τέσσερις αρκετά πλούσιους κύκλους, η δράση στις φυλακές της Cruz del Sur και Cruz del Norte δεν σταματάει ποτέ και έτσι ολοκληρώνεται και η τελευταία σεζόν στο Netflix.

Όπως έχει γίνει γνωστό, όλη αυτή η ιστορία πρόκειται να ολοκληρωθεί φέτος με ένα spin off, της τελευταίας περιπέτειας του VIS A VIS (Locked Up), που θα κάνει πρεμιέρα πρώτα στο Fox Ισπανίας στις 20 Απριλίου με τίτλο «Vis A Vis: El Oasis».

Η νέα ιστορία θα ακολουθήσει κατά κύριο λόγο τη ζωή της Macarena και Zulama μετά τη φυλακή, που από εχθροί – αντίπαλοι κατάφεραν να γίνουν «ένα» και να καταστρώνουν νέα πλάνα για να ζουν την ελευθερία τους.

Συγκεκριμένα μετά από χρόνια ληστειών που αφιέρωσαν σε κοσμηματοπωλεία, τράπεζες και καζίνο, η Macarena (Maggie Civantos) πιστεύει ότι ήρθε η ώρα να εγκαταλείψει το έγκλημα, αλλά η Zulama (Najwa Nimri) επιμένει να δώσει ένα τελευταίο χτύπημα, κλέβοντας την τιάρα από την κόρη ενός Μεξικανού άρχοντα ναρκωτικών κατά τη διάρκεια του γάμου της.

Οι δύο φυγόδικοι θα έχουν τη βοήθεια των Goya ( Itziar Castro ), Mónica ( Lisi Linder ), Triana (Claudia Riera) και «La Flaca» ( Isabel Naveira) για την εκτέλεση αυτού του έργου.

Τότε θα συναντηθούν στο ξενοδοχείο Oasis για να μοιραστούν τα λάφυρα, αλλά δεν πάνε όλα όπως είχαν προγραμματίσει. Η δράση βρίσκεται σε τρία χρονοδιαγράμματα: το παρόν (η ληστεία), το μέλλον (το ξενοδοχείο) και το παρελθόν (με αναμνήσεις και των δύο, σε πιο κρύο χρώμα).

Το ακριβές χρώμα ήταν μια σημαντική πτυχή για να καταφύγουμε στην έρημο στο τέλος της ιστορίας. Το εμβληματικό κίτρινο των πιθήκων των πρωταγωνιστών δίνει τη θέση του στο εντυπωσιακό κίτρινο της ερημικής γης της Αλμερίας, το οποίο γίνεται ένας ακόμη πρωταγωνιστής για να κλείσει τον κύκλο μιας φαντασίας με μια αξιοθαύμαστη λεγεώνα οπαδών.