Βίκυ Σταυροπούλου: «Όταν έμεινα έγκυος, σκεφτόμουν ότι δεν θα ήταν σωστή απόφαση να συνεχίσω την κύηση»

Βίκυ Σταυροπούλου: «Όταν έμεινα έγκυος, σκεφτόμουν ότι δεν θα ήταν σωστή απόφαση να συνεχίσω την κύηση»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη, παραχώρησε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την κόρη της Δανάη Μπάρκα και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο μεγάλωμα της.

«Η μεγαλύτερη δυσκολία για μένα ήταν το μεγάλωμα της Δανάης, οι στιγμές που έχασα από την παιδική της ηλικία. Το πιο συγκινητικό και η μεγαλύτερη ανταμοιβή είναι ότι η Δανάη έγινε ένα γλυκό παιδί, που με στήριξε τόσο πολύ και έκανε τα πάντα για να μου πάρει αυτές τις ενοχές. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο δώρο για μια μητέρα. Τώρα συνειδητοποιώ ότι αφού το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου είναι το παιδί μου, πως τότε δεν το σκεφτόμουν τότε; Η Δανάη στο λύκειο με είχε στο κινητό της ως «όχι πάλι Θεέ μου!», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Όταν έμεινα έγκυος, ακριβώς επειδή ήμουν πολύ μικρή, σκεφτόμουν ότι δεν θα ήταν σωστή απόφαση να συνεχίσω την κύηση. Έπαθα κατάθλιψή με τον θάνατο του παππού μου, έφαγα μια φλασιά ότι ο Θεός μου πήρε εκείνον και μου έστειλε μία καινούργια ζωή στα σπλάχνα μου….

Λύγισα όταν μετά το χωρισμό μου μέναμε με τη Δανάη σε ένα μικρό σπίτι, χωρίς χρήματα, με την αγωνία της ευθύνης να διαμορφώσω έναν άνθρωπο, να βγει σε αυτή την κοινωνία. Υπήρχαν πολλά βράδια που έκλαιγα και έλεγα “Θεέ μου, δώσε μου δύναμη να τα καταφέρω” και μέχρι να στεγνώσουν τα δάκρυα έλεγα ότι όλα θα πάνε καλά», συμπλήρωσε η ηθοποιός.