Βίκυ Σταυροπούλου για Δανάη Μπάρκα: «Δεν έχω την ικανότητα να χωρέσω σε λέξεις την αγάπη»

Βίκυ Σταυροπούλου για Δανάη Μπάρκα: «Δεν έχω την ικανότητα να χωρέσω σε λέξεις την αγάπη»

Ιδιαίτερη ημέρα είναι η 18η Νοεμβρίου για την Δανάη Μπάρκα, αφού έχει τα γενέθλια της και από το πρωί δεν έχει σταματήσει να συγκινείται από τις όμορφες ευχές που δέχεται από τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Ωστόσο, τις πιο θερμές ευχές της έστειλε η μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου, με ένα μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Μου φαίνεται σαν όνειρο… Πως αυτό το μικρό μπουμπουκάκι που πρωτοαγκάλιασα πριν 30 χρόνια, έγινε ο κήπος της χαράς μου!
Αυτό το ξεχωριστό παιδί που με αποζημιώνει κάθε μέρα για όλες τις δυσκολίες που περάσαμε! Που συμμερίζεται, δικαιολογεί, συγχωρεί, ευγνομωνεί, που μεγαλώνει όμορφα που ξέρει να αγαπάει!!

Δαναάκι μου, δεν έχω την ικανότητα, να χωρέσω σε λέξεις την αγάπη μου που νιώθω για εσένα, σου λέω όμως με βεβαιότητα ότι χωρίς εσένα, θα είχα στερηθεί την ανάγκη μου να καλυτερεύω σαν άνθρωπος! Να παλεύω με τις αδυναμίες μου, να τις μεταλλάσσω σε δύναμη, να αντιλαμβάνομαι αλλιώς τον κόσμο όλο!

Σε ευχαριστώ, είσαι η ανταμοιβή μου, νιώθω περήφανη για όλα όσα έχεις καταφέρει, για όσα έχεις κάνει για εμένα (ξέρεις εσύ). Να είσαι γερή, να έχεις αέναα αυτό το ανήσυχο πνεύμα, και αυτήν την μεγάλη γεμάτη συμπόνοια καρδιά! Να σε χαιρόμαστε ψυχή μου, και να συνεχίζει η ύπαρξη σου να επιβεβαιώνει ότι: και πραγματοποιημένο το όνειρο, όνειρο θέλουμε να μείνει!» έγραψε η Βίκυ Σταυροπούλου στο post της.