Βασίλης Καρράς: Εσπευσμένα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου ο τραγουδιστής

Βασίλης Καρράς: Εσπευσμένα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου ο τραγουδιστής

Αδιαθεσία κατά την διάρκεια της χθεσινής του εμφάνισης σε γνωστό κέντρο διασκέδασης του Ηρακλείου αισθάνθηκε ο Βασίλης Καρράς και για τον λόγο αυτό κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί προληπτικά στο νοσοκομείο.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής εμφανίστηκε το βράδυ του Σαββάτου 26 Μαρτίου 2022, στα πλαίσια της περιοδείας του μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο σε γνωστό κέντρο διασκέδασης του Ηρακλείου.

Ο Βασίλης Καρράς βγήκε στην σκηνή όμως κατά την διάρκεια της νύχτας αισθάνθηκε αδιαθεσία, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του neakriti.gr, ο Βασίλης Καρράς νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στην Παθολογική Κλινική του Βενιζέλειου και κατά πάσα πιθανότητα θα λάβει εξιτήριο το μεσημέρι της Κυριακής, προκειμένου να συνεχιστεί η ιατρική παρακολούθηση του στην Αθήνα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο τραγουδιστής αντιμετωπίζει χρόνιες παθήσεις και εξαιτίας της αδιαθεσίας που ένιωσε, κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί προληπτικά στο νοσοκομείο.

Πηγή: neakriti.gr