Βασίλης Χαραλαμπόπουλος για την έκρηξη στη Συγγρού: «Η σύζυγός μου μού έμεινε στα χέρια δύο φορές»

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος για την έκρηξη στη Συγγρού: «Η σύζυγός μου μού έμεινε στα χέρια δύο φορές»

Καλεσμένος στην εκπομπή “Στούντιο 4”, βρέθηκε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην έκρηξη που σημειώθηκε κοντά στην πολυκατοικία όπου μένει μαζί με την σύζυγο του, Λίνα Πρίντζου στη Λεωφόρο Συγγρού.

«Πέρυσι τέτοιο καιρό, γύρω στις 20 Ιανουαρίου, ανατινάχτηκε το απέναντι διαμέρισμα. Ήταν μεγάλο σοκ. Ήταν απίστευτο το συναίσθημα. Δείτε το σαν εικόνα, εμείς κοιμόμαστε και από το ωστικό κύμα της έκρηξης – γιατί το πρώτο σημείο ήταν να πεταχτείς από το μπαμ – αλλά στο δευτερόλεπτο με το που πετάγεσαι έρχεται το ωστικό κύμα – ξεριζώθηκε η μπαλκονόπορτα και έπεσε επάνω στο κρεβάτι μας.

Όλοι οι ειδικοί που ήρθαν για να πάρουν καταθέσεις και να δουν πως έγινε τι είπαν ότι ήμασταν πάρα πολύ τυχεροί γιατί ένα τέτοιο οστικό κύμα μπορούσε πραγματικά να μας…. Φανταστείτε ότι το ωστικό κύμα έφυγε, πήγε στην ταράτσα, μπήκε από τον φωταγωγό και πέταξε και τα παράθυρα που ήταν στο κέντρο του σπιτιού. Έφτασε μέχρι και το μουσείο της Ακρόπολης. Δηλαδή έσπασαν τζάμια και ήταν αδιανόητο όλο αυτό.

Το ένστικτο εκείνη την ώρα είναι να πεταχτείς αλλά η επιβίωση ξεκινά μετά την μπαλκονόπορτα. Δηλαδή ο κρότος και το ξερίζωμα της μπαλκονόπορτας που πετάχτηκε επάνω μας, δεν προλαβαίνεις να κάνεις τίποτα. Η Λίνα έκανε λίγο καιρό να συνέλθει γιατί έχει και έναν φόβο με τους σεισμούς, οπότε ενώ εγώ λειτούργησα πολύ λογικά, η Λίνα από την άλλη μου έμεινε στα χέρια μου δύο φορές», είπε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.