Βάσια Τριφύλλη για Παπαγιάννη – Παυλίδου: «Δεν το θεωρώ δικάσιμο να σου αστράψω ένα χαστούκι»

Βάσια Τριφύλλη για Παπαγιάννη – Παυλίδου: «Δεν το θεωρώ δικάσιμο να σου αστράψω ένα χαστούκι»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα”, παραχώρησε η Βάσια Τριφύλλη.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη δικαστική διαμάχη ανάμεσα στη Σοφία Παυλίδου και τον Μάνο Παπαγιάννη.

«Μπορεί να παίζαμε στον ίδιο θίασο αλλά εγώ δεν ήμουν εκεί όταν έγινε η φασαρία. Δεν δικαιολογώ κανενός είδους βιαιότητες μεταξύ των καλλιτεχνών. Πόσο μάλλον χαστούκια και τέτοια. Είναι πολύ μακριά όλα αυτά από μένα, ούτε να τα ακούω δεν θέλω.

Δεν το δικαιολογώ για κανέναν τους. Ούτε για εκείνην ούτε για εκείνον. Φαντάζομαι μόνο, επειδή δεν είχαμε πολλή δουλειά, είχαν εκνευριστεί… Δεν ξέρω τι συνέβαινε… Εν πάσει περιπτώση δεν έπεσε και οι Τροία! Λυπάμαι πολύ που έγινε αυτή η διένεξη μεταξύ των φίλων και συναδέλφων μου.

Δεν έχει πολύ σημασία ποια υπόθεση θα εκδικαστεί πρώτη γιατί και οι δύο είχαν άδικο. Δεν το θεωρώ δικάσιμο το σηκώσω το χέρι μου και να σου αστράψω ένα χαστούκι εσένα που είσαι συνάδελφος μου. Κατά τη γνώμη μου είναι διενέξεις μεταξύ δυο σκεπτόμενων ανθρώπων που δεν θα έπρεπε εξ αρχής να σηκώσει χέρι ο ένας στον άλλον. Εκεί φτάνουν τα άκρα και όχι η σκέψη και δεύτερον άνθρωποι είμαστε! Και θα τσακωθούμε και θα τα ξαναφτιάξουμε και όλα θα γίνουν, αλλά μην το φτάνουμε στα δικαστήρια καλλιτέχνες άνθρωποι», είπε η Βάσια Τριφύλλη.

Να σημειώσουμε πως η Βάσια Τριφύλλη συμμετείχε στην ίδια παράσταση με τους Παυλίδου- Παπαγιάννη στο θέατρο Χυτήριο που συνέβη το συμβάν μεταξύ τους.