Βαγγέλης Περρής: «Δεν την θεωρώ και την καλύτερη παρουσιάστρια»

Βαγγέλης Περρής: «Δεν την θεωρώ και την καλύτερη παρουσιάστρια»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», παραχώρησε ο Βαγγέλης Περρής, ο οποίος μεταξύ άλλων σχολίασε τα τηλεοπτικά πρόσωπα και τα προγράμματα της φετινής σεζόν.

«Όλες οι χρονιές έχουν αντίπαλο απέναντι. Ποτέ δεν παίζεις με μαύρο απέναντι. Κατασυμπαθώ τη Δανάη Μπάρκα, είναι πάρα πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση παρουσιάστριας. Η εκπομπή που κάνει φέτος είναι πραγματικά εναλλακτική, την βλέπω με χαρά να πηγαίνει καλά», είπε ο δημοσιογράφος σχετικά με τη Δανάη Μπάρκα, ενώ για την Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε: «Η Κατερίνα Καινούργιου είχε κάτι που δεν το είχε δείξει. Κάνει μια εκπομπή που της ταιριάζει, με τον δικό της τρόπο και αυτό είναι παράσημο. Δε μιμείται κάποια άλλη».

Ενώ σχετικά με την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη ο Βαγγέλης Περρής είπε: «Η επιστροφή της βασίλισσας. Θέλει να τα βρει όπως τα άφησε όλα. Τα κάνει μια χαρά, δεν έχει κανένα λόγο να αλλάξει κάτι».

Όταν ο Βαγγέλης Περρής ρωτήθηκε για τα reality τόνισε: «Το GNTM είναι μια πολύ καλή παραγωγή. “Κλωσάνε” κάποια κομμάτια όπως η συγκινησιακή εκμετάλλευση των ανθρώπων. Το Bachelor νομίζω είναι μια μεγάλη ανοησία, ένας τηλεοπτικός λεκές».

Τέλος, σχετικά με την Ιωάννα Μαλέσκου ανέφερε: «Καλά να είναι το κορίτσι, της εύχομαι τα καλύτερα. Δεν την θεωρώ και την καλύτερη παρουσιάστρια. Νομίζω ότι την υποδέχτηκε πολύ λάθος ο κόσμος. Αποθεώνεται ο τρόπος που μιλάει τα ελληνικά, ο οποίος τρόπος που μιλάει ελληνικά δεν είναι ο σωστός. Μου θυμίζει σαν τρόπο εκφοράς του λόγου τον Φώτη Κουβέλη. Και όπως ξέρεις ο Φώτης Κουβέλης ξεκίνησε να έχει αρκετά ικανοποιητικά ποσοστά και μετά κατέληξε τσόντα. Με την καλή έννοια».