Βάνα Μπάρμπα: “Η δική μου μαγκιά ήταν λάθος και το πλήρωσα”

Βάνα Μπάρμπα: “Η δική μου μαγκιά ήταν λάθος και το πλήρωσα”

Στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα, δε γίνεται!» μίλησε η Βάνα Μπάρμπα για τα όσα συμβαίνουν στον χώρο της υποκριτικής τέχνης, ενώ αποκάλυψε και άλλες άγνωστες στιγμές του εαυτού της.

«Με τη μητέρα μου είχα μία περιπέτεια… Δε θέλει και πολύ το κακό να γίνει και έσπασα το χέρι μου», δήλωσε η ηθοποιός για το ξαφνικό πρόβλημα υγείας, ενώ μίλησε και για τη μητέρα της που έχει άνοια.

«Είναι πολύ δυσάρεστη αυτή η κατάσταση. Η θετική πλευρά είναι ότι ο κόσμος μιλάει, τα κορίτσια νιώθουν ότι δεν έχουν πλέον φόβο», είπε η Βάνα Μπάρμπα για τα όσα συμβαίνουν τελευταία στον χώρο της υποκριτικής τέχνης με τις καταγγελίες.

Στη συνέχεια, η Βάνα Μπάρμπα δήλωσε ότι όλοι φταίνε αλλά δεν ξέρει τον βαθμό, ενώ τόνισε: «Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει γίνει ένα μεγάλο τηλεδικαστήριο».

«Θα πρέπει να πάμε στα δικαστήρια», είπε η ηθοποιός ακόμα για το θέμα, ενώ δήλωσε ότι γνώριζε πολλά και η ίδια.

«Για πολλούς ηθοποιούς ξέραμε. Δεν ήταν κοινό μυστικό», παραδέχτηκε η Βάνα Μπάρμπα ακόμα.

Παράλληλα, η Βάνα Μπάρμπα μίλησε για την αγάπη που είχε στους ηθοποιούς της γενιάς της, τονίζοντας ότι με τον Απόστολο Γκλέτσο και τον Στράτο Τζώρτζογλου ήταν μία παρέα.

«Υπήρχε ένας ανταγωνισμός. Ο Στράτος με τον Αποστόλη σκοτώνονταν. Αλλά ήταν μία ευγενή άμιλλα, με αγάπη», αποκάλυψε η Βάνα Μπάρμπα.

Στη συνέχεια η Βάνα Μπάρμπα αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο απέρριψε τις προτάσεις συνεργασίας της Αλίκης Βουγιουκλάκη, ενώ αναφέρθηκε και στον… φευγαλέο έρωτά της με τον Απόστολο Γκλέτσο.

«Δεν μου αρέσει ο γάμος. Ο γάμος φθείρει τον έρωτα… Είμαι πλέον εναντίον του να μεγαλώνει μόνη της μία μητέρα ένα παιδί. Είμαι υπέρ του να είναι δύο. Εγώ έκανα λάθος. Η δική μου μαγκιά ήταν λάθος και το πλήρωσα», εξομολογήθηκε η Βάνα Μπάρμπα ακόμα.