Βάνα Μπάρμπα: «Αν είναι αυτός από πίσω, από μένα θα πάρει μήνυση και θα το μάθετε σύντομα»

Βάνα Μπάρμπα: «Αν είναι αυτός από πίσω, από μένα θα πάρει μήνυση και θα το μάθετε σύντομα»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Το Πρωινό», βρέθηκε η Βάνα Μπάρμπα.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων κατήγγειλε ισχυρό άνδρα των media για την ταλαιπωρία που πέρασε τον τελευταίο μήνα, χωρίς ωστόσο να δίνει περισσότερες πληροφορίες.

«Να ευχαριστήσω τη δικηγόρο μου που με στήριξε. Πέρασα πολύ μεγάλες προδοσίες με ανθρώπους που κι εγώ θα καταγγείλω στη Δικαιοσύνη προσεχώς. Ήταν τρομακτικό! Είναι απίστευτο, ήταν προδοσία. Χρησιμοποίησαν το όνομά μου. Είναι τρομερό, την έχω πατήσει από φίλους. Είναι μεγάλος επιχειρηματίας που ανήκει στον χώρο των Media.

Θέλω να το πω όταν είμαι 100% σίγουρη. Είναι απίστευτο από που έπαθα, μεγάλη ζημιά. Πρέπει να είμαι σίγουρη ότι το έκανε ο ίδιος και μετά θα το μάθετε όλοι! Αυτός που έχει πράξει άσχημα πρέπει να το πληρώνει. Και πρέπει να βγαίνουν όλα στο φως. Πραγματικά έπαθα ζημιά, ένα μήνα τώρα τρέχω και είμαι μια μάνα με ένα παιδί.

Αν είναι αυτός από πίσω, από μένα θα πάρει μήνυση και θα το μάθετε σύντομα. Είναι ιδιοκτήτης, έχουν κάνει χιλιάδες εκβιασμούς, μεγάλη ζημιά σε πολύ κόσμο και τους αφήνουν και απλήρωτους. Σε μένα λοιπόν, στην Βάνα Μπάρμπα δεν περνάνε αυτά. Είμαι μια γυναίκα μόνη μου και λέω σε κάθε γυναίκα που πάνε να την εξαπατήσουν ότι υπάρχουν δικηγόροι γυναίκες που δε χρειάζονται χρήματα» είπε η Βάνα Μπάρμπα και ξεκαθάρισε πως αν επιβεβαιωθούν οι υποψίες της, στο μέλλον θα ακολουθήσουν κι άλλες αποκαλύψεις.