Βαλάντης: «Ο Μάριος Πρίαμος έβγαλε την ουρά του απ’ έξω, στη θέση του θα αποχωρούσα»

Βαλάντης: «Ο Μάριος Πρίαμος έβγαλε την ουρά του απ’ έξω, στη θέση του θα αποχωρούσα»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται», παραχώρησε ο Βαλάντης.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων μίλησε για το Survivor All Star, το ειδύλλιο ανάμεσα σε Μάριο Πρίαμο και Καρολίνα Καλύβα, αλλά και τον αδερφό του που μπήκε στο MasterChef.

«Έβλεπα κάποια αγωνίσματα στο Survivor, είδα και τα τελευταία που έγιναν με τον Πρίαμο και την Καρολίνα. Μου θύμισε πολύ το περιστατικό με την Μυριέλλα και τον Κατσαούνη και απορώ τώρα ο Μαρτίκας πώς την είδε ξαφνικά, να λέει ότι έμπλεξαν δύο παιδιά από δύο διαφορετικές ομάδες και θα μάθουν τα μυστικά.

Όταν τα έλεγα εγώ με έλεγε κακιά μάγισσα. Ήρθε η σειρά του να το πληρώσει», είπε ο Βαλάντης και συνέχισε: «Εμένα αυτό που δεν μου άρεσε ήταν ότι ο Πρίαμος έβγαλε την ουρά του απ’ έξω και πήρε πάνω της την ευθύνη μια κοπέλα. Στη θέση του θα ζητούσα να φύγω κι εγώ».

Ενώ για τον αδερφό του που μπήκε στο MasterChef, ο Βαλάντης ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ο Τάκης είναι πολύ καλός μάγειρας. Αν αντέξει και μπορέσει να ανταπεξέλθει μέσα στο σπίτι, στο ριάλιτι κομμάτι, νομίζω θα είναι ο MasterChef. Εγώ του είπα να είναι πραγματικός και αληθινός, να μη φοβηθεί να δείξει τον εαυτό του».