Τζένη Μπαλατσινού: «Η μαμά μου λέει ότι ο μικρός είναι ίδιος ο Βασίλης, κρατάει τις…»

Τζένη Μπαλατσινού: «Η μαμά μου λέει ότι ο μικρός είναι ίδιος ο Βασίλης, κρατάει τις...»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day», παραχώρησε η Τζένη Μπαλατσινού.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων απάντησε για τα παιδιά της, τον 2,5 ετών γιο της αλλά και το ενδεχόμενο να την δούμε ξανά στην τηλεόραση.

«Με κάνουν να νιώθω δυνατή τα παιδιά μου, αλλά και όταν βρίσκομαι κοντά στη φύση. Έχω νιώσει πολλές φορές αδύναμη, ανασφαλής και φοβισμένη. Κανενός η ζωή δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα», είπε η Τζένη Μπαλατσινου.

«Είναι θεόσταλτος και αυτό μου δίνει πολύ μεγάλη δύναμη. Ο γιος μου μοιάζει σε μένα, αλλά και στον μπαμπά του. Η μαμά μου λέει ότι ο μικρός είναι ίδιος ο Βασίλης. Πρέπει να κρατάει τις ισορροπίες ως πεθερά. Μεγαλώνοντας θα αλλάξει, ο γιος μου είναι ένας μικρός άγγελος, έχει την δική του προσωπικότητα, τα μεγάλα παιδιά τον προσέχουν» εξομολογήθηκε η Τζένη Μπαλατσινού για τον 2,5 ετών γιο της.

Ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Μου λείπουν οι κόρες μου, αλλά όταν τα παιδιά σου είναι ευτυχισμένα, είσαι κι εσύ καλά».

«Δεν νομίζω, ειδικά για τα επόμενα χρόνια, δεν σκέφτομαι να κάνω κάτι τηλεοπτικά και μετά θα είμαι πάρα πολύ μεγάλη για την τηλεόραση, μέχρι και ένα διάστημα πριν είχα προτάσεις είναι άλλες οι προτεραιότητές μου αυτή την στιγμή», ξεκαθάρισε η Τζένη Μπαλατσινού σχετικά με το αν θα την δούμε ξανά τηλεοπτικά.