Τραϊάνα Ανανία: «Το σχολείο ευθύνεται για πάρα πολλά ψυχολογικά που έχω μέχρι και σήμερα»

Τραϊάνα Ανανία: «Το σχολείο ευθύνεται για πάρα πολλά ψυχολογικά που έχω μέχρι και σήμερα»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», παραχώρησε η Τραϊάνα Ανανία.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πτυχίο που κάνει στην ψυχολογία, για τα ψυχολογικά θέματα που αντιμετωπίζει αλλά και για την ψυχοθεραπεία που κάνει από τα 19 της χρόνια και στην επίδραση που αυτή έχει στη ζωή της.

«Δεν θα μεταφράσω την ανεργία σε περίοδο δημιουργίας. Όταν έχεις ανεργία, θα δημιουργήσεις και θα κοιτάξεις να κάνεις άλλα πράγματα, προκειμένου να μην πέσεις σε κατάθλιψη. Όταν μπήκαμε στην καραντίνα ξεκίνησε το πτυχίο μου στην ψυχολογία, το οποίο θα τελειώσω του χρόνου», είπε η Τραϊάνα Ανανία και πρόσθεσε:

«Πήγαινα σε ένα σχολείο, το οποίο χρησιμοποιούσε την θρησκεία ως ένα μέσο επιτήρησης των παιδιών, γιατί σε εκείνο το σχολείο ζούσαμε μια παράνοια. Αυτό το σχολείο ευθύνεται για πάρα πολλά ψυχολογικά που έχω μέχρι και σήμερα, κυρίως στο θέμα της ενοχής. Ενοχή για οποιαδήποτε χαρά που νιώθω».

Ενώ κλείνοντας η Τραϊάνα Ανανία αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή, λέγοντας: «Η μεγαλύτερη σχέση μου κράτησε 6 μήνες. Αυτός είναι ένας εθισμός του εγκεφάλου που καλούμαι να το αντιμετωπίσω. Μπορεί σε μια σχέση μπορεί να βαρεθώ, να βαρεθώ ακόμα και την ταραχή του έρωτα. Κάποια στιγμή όμως, θα ήθελα να ηρεμήσω και να κάνω μια σχέση πιο κουλ. Κάνω ψυχοθεραπεία από τα 19 μου. Πιστεύω πως η σταδιοδρομία μου έχει επηρεαστεί από τον χαρακτήρα μου».