Τραϊάνα Ανανία: «Αν ανοίξω το στόμα μου και πω όσα ξέρω, θα κλείσουν πολλά σπίτια»

Τραϊάνα Ανανία: «Αν ανοίξω το στόμα μου και πω όσα ξέρω, θα κλείσουν πολλά σπίτια»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», παραχώρησε η Τραϊάνα Ανανία.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση της με την πίστη και τον Θεό, τον λόγο που η μεγαλύτερη σχέση της κράτησε 6 μήνες, ενώ αναφέρθηκε την ορμόνη του έρωτα που έχει…συνέπειες.

«Πιστεύω πολύ στον Θεό, σε βοηθάει να κάνεις αυτό που είσαι γεννημένος. Η πίστη παίζει καθοριστικό ρολό από το πρωί που ξυπνάω μέχρι το βράδυ, είναι ένας τρόπος να προσπαθώ να είμαι σε αβλάβεια», είπε η Τραϊάνα Ανανία και συμπλήρωσε:

«Επειδή έχω πολύ θυμό, η πίστη με βοηθάει να τον καταπίνω. Ήμουν σε χριστιανικό σχολείο στη Θεσσαλονίκη, το οποίο αντί να βοηθάει να πιστεύεις «σαμπόταρε» την πίστη σου».

Όσον αφορά την άποψή της για τον έρωτα, η Τραϊάνα Ανανία δήλωσε: «Ο έρωτας στη ζωή μου παίζει πρωταρχικό ρόλο, τον βάζω πάνω από όλα. Η μεγαλύτερή μου σχέση έχει κρατήσει 6 μήνες, η ορμόνη του έρωτα δεν αντέχεται να υπάρχει στον οργανισμό, υπάρχουν συνέπειες».

Τέλος, η Τραϊάνα Ανανία δήλωσε: «Είπα πως αν ανοίξω το στόμα μου και πω όσα ξέρω, θα κλείσουν πολλά σπίτια, αλλά δεν θα το κάνω, γιατί νομικά δεν θα βρω το δίκιο μου».