Traction: O Κωστής Στεφανής υποδέχεται τον Αντώνη Ρέμο

Traction: O Κωστής Στεφανής υποδέχεται τον Αντώνη Ρέμο

TRACTION
Κυριακή 3.4.22 στις 14:10

Ο Αντώνης Ρέμος στο TractioN! Τον κορυφαίο και πλέον δημοφιλή Έλληνα ερμηνευτή, υποδέχεται ο Κώστας και ο Μάνος Στεφανής στο καινούργιο επεισόδιο του Traction.

Το DS 4, ένα από τα πιο συναρπαστικά νέα μοντέλα της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας με το εντελώς ιδιαίτερο αποτύπωμα στη διεθνή και εγχώρια αγορά, είναι το όχημα που φιλοξενεί τον Αντώνη Ρέμο. Και αυτή η επιλογή δεν έγινε τυχαία, καθώς ο Αντώνης Ρέμος ήδη οδηγεί καθημερινά ένα αυτοκίνητο της DS και είναι αφοσιωμένος φίλος της μάρκας.

Όμως, επειδή η συνοδήγηση με τον Κώστα Στεφανή είναι πάντα μια ευκαιρία βαθύτερης γνωριμίας με τις λιγότερο αυτονόητες πτυχές της αυτοκίνησης, ο Αντώνης Ρέμος ανακαλύπτει -και μένει έκπληκτος- από τις δυνατότητες του DS 4. Με την επίμονη παρότρυνση του Κώστα Στεφανή, ο Αντώνης Ρέμος … ξεθαρρεύει, σε μία εκτός ασφάλτου διαδρομή και εντυπωσιάζεται από την άνεση και την αταραξία με την οποία το premium crossover της DS περνά πάνω από τις ανωμαλίες του εδάφους, χάρη στο εξελιγμένο και «έξυπνο» σύστημα της ανάρτησής του.

Φυσικά, το DS 4 είναι ένα μεγάλο γαλλικό… σουξέ και γι’ αυτό απολύτως ταιριαστό με έναν κορυφαίο καλλιτέχνη, όπως ο Αντώνης Ρέμος!

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής

  • RENAULT AUSTRAL: Το εξαιρετικά ενδιαφέρον, ολοκαίνουργιο SUV Renault Austral παρουσιάζει ο Θωμάς Ευθυμίου, σε μια εκτός έδρας αποστολή του Με φιλοδοξίες να κερδίσει το κοινό με τη σχεδιαστική τόλμη και την ολοκληρωμένη τεχνολογική πρόταση που καταθέτει, το Renault Austral κάνει την εμφάνισή του στην παγκόσμια αγορά με πρόθεση να αναδειχθεί σε best seller της κατηγορίας του. Ο Θωμάς Ευθυμίου αναλύει κάθε λεπτομέρεια του μοντέλου και, φυσικά, εξηγεί πώς προήλθε η έμπνευση για το ασυνήθιστο αλλά και τόσο εύηχο όνομά του.
  • MOTO GUZZI V85 TT SPECIAL EDITION: Με τη δέουσα υπερηφάνεια, ο Θανάσης Χούντρας παρουσιάζει την ειδική, επετειακή έκδοση «Guardia d’ Onore» της επιβλητικής Moto Guzzi V85 TT. Πρόκειται για μια μοτοσικλέτα της αρχέτυπης ιταλικής εταιρείας Moto Guzzi, με το προφίλ των μεγάλων on-off. Δηλαδή των μοτοσικλετών οι οποίες είναι φτιαγμένες για περιπέτεια σε κάθε τύπου εδάφους, με διάθεση να ξεκινήσουν το ταξίδι και να μη σταματήσουν ποτέ και πουθενά! Ειδικά η συγκεκριμένη έκδοση της V85TT θα παραχθεί σε μόλις 1946 μονάδες, αποτίοντας φόρο τιμής στη συνεργασία της Moto Guzzi με την ιταλική προεδρική φρουρά, η οποία χρονολογείται  από το 1946!
  • Υπηρεσίες Service Mercedes: O Μάνος Στεφανής και ο Θωμάς Ευθυμίου δοκιμάζουν στην πράξη τις δυνατότητες που παρέχει η εφαρμογή της Mercedes για smartphone, ειδικά για τη συντήρηση των αυτοκινήτων της γερμανικής εταιρείας. Το TractioN παρουσιάζει ένα προς ένα όλα τα στάδια της διαδικασίας, από τον εντοπισμό του πλησιέστερου συνεργείου Mercedes, το κλείσιμο ραντεβού, την παράδοση του αυτοκινήτου για service και την παραλαβή οχήματος αντικατάστασης, έως και τη στιγμή της επιστροφής του υπό συντήρηση αυτοκινήτου στον ιδιοκτήτη του. Η όλη διαδικασία service αποδεικνύεται αντίστοιχη της αίγλης, που περιβάλλει τη Mercedes και της ολοκληρωμένης φροντίδας, που παρέχει στους κατόχους των αυτοκινήτων της.

Παρουσίαση: Κώστας Στεφανής – Μάνος Στεφανής
Επιμέλεια – Αρχισυνταξία: Μάνος Στεφανής
Συντακτική Ομάδα: Βασίλης Τσακίρογλου, Θανάσης Χούντρας, Θωμάς Ευθυμίου, Ινώ Στεφανή
Σκηνοθεσία: Νίκος Κροντηράς – Διονύσης Τσιρώνης
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Δημήτρης Κουκουβάνης
Μοντάζ: Διονύσης Τσιρώνης
Μουσική Επιμέλεια: Νίκος Φλίκας
Εταιρία Παραγωγής: Prostef

#tractiongr #StarChannelTV 

FB: https://www.facebook.com/traction.gr/
Insta: https://www.instagram.com/traction.gr/
Twitter: https://twitter.com/tractiongr

https://www.star.gr/tv/shows/traction/
https://www.star.gr/tv/press-room/