Το ζεϊμπέκικο της Σοφίας Αλιμπέρτη στο “Ζήσε Αλλιώς”! (Βίντεο)

Το ζεϊμπέκικο της Σοφίας Αλιμπέρτη στο "Ζήσε Αλλιώς"! (Βίντεο)

Σήμερα, Πέμπτη 18 Μαΐου, στο «ΖΗΣΕ ΑΛΛΙΩΣ» μαθαίνουμε, μεταξύ άλλων, να κάνουμε σωστά τις δουλειές του σπιτιού, χωρίς να καταπονείται το σώμα μας, ενώ η Σοφία Αλιμπέρτη με τον δικό της μοναδικό τρόπο αφήνει το σίδερο και το ρίχνει στον χορό!

ΟΣΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΕΜΠΤΗ 18 ΜΑΪΟΥ, ΣΤΙΣ 16:00

Όσα πρέπει να γνωρίζουμε για την υπογονιμότητα στην Ελλάδα. O μαιευτήρας και ενδοσκοπικός χειρουργός αναπαραγωγής Στέφανος Χανδακάς, μας ενημερώνει για το θέμα της υπογονιμότητας καθώς και για τη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων. Ακόμα, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Ανθή Σαλαγκούδη μοιράζεται μαζί μας τους λόγους που την έκαναν να μπει στη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων. Δείτε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη της Ανθής Σαλαγκούδη στο ΖΗΣΕ ΑΛΛΙΩΣ: https://www.youtube.com/watch?v=D7ggreCCaoI

Πού οφείλονται τα τικ που εμφανίζονται στα παιδιά; Η παιδίατρος Άννα Παρδάλη αναλύει τις πιθανές αιτίες των τικ, καθώς και ποια είναι η συνηθέστερη ηλικία εμφάνισής τους.

Από τι προκαλείται η ξηρότητα στον κόλπο και πώς μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε; Η χειρουργός –  μαιευτήρας γυναικολόγος με εξειδίκευση στην ορμονική αποκατάσταση, Sabine Wünschmann, απαντά σε όλες μας τις απορίες.

Ποια είναι τα οφέλη της πρωτεΐνης στον οργανισμό μας; Ο διατροφολόγος Κωνσταντίνος Ξένος μαζί με τον διαιτολόγο Γιάννη Χρυσού, εξηγούν όσα πρέπει να γνωρίζουμε και προτείνουν ένα άκρως χορταστικό πρόγραμμα διατροφής πλούσιο σε πρωτεΐνες.